de mitrea_tutu » 13 Ian 2014, 19:53
Buna seara tuturor apicultorilor si va rog sa-mi permiteti sa ma prezint si sa ma alatur voua . Ma numesc Mitrea Nicusor Liviu , sunt din Loc Roman, Jud Neamt. Sunt un tinar apicultor incepator de 35 de ani , familist , tata al unei fetite de 6 ani, lucrez in domeniul topografiei si sunt un pasionat al petrecerii timpului liber in natura. Am sa incerc prin citeva cuvinte sa povestesc inceputul meu in apicultura, in urma cu putini ani , prin iarna lui 2010 am dat din intamplare pe internet peste un articol prin care se descria fascinanta viata a albinei, am fost impresionat si imediat am dat cautare pe youtube si am vazut citeva filmulete cu apicultori si documentare despre albine,am fost profund fascinat si imediat am cautat articole despre cresterea ai ingrijirea albinelor si astfel am dat peste acest forum de unde am invatat foarte multe despre apicultura, cu aceasta ocazie le multumesc tuturor celor care posteaza si ne impartasesc cunostintele lor. Sa continuam, si pentru ca in general imi place ca atunci cind ma apuc de o treaba sa stiu foarte multe despre ea, toata iarna lui 2010 am citit aproape toate subiectele de pe forum, am cumparat si manualul apicultorului , am facut si un curs de apicultor(deci sunt un apicultor cu diploma) in primavara lui 2011 am achizitionat primii mei stupi si 3 familii de albine de la un coleg de la cursul de apicultura, am fost fascinat de la inceput , am norocul ca parintii mei locuiesc la tara, in Com Ruginoasa din Jud Neamt si am amplasat stupii acolo.