Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

mica mea supina

Mesajde Valeanu Razvan » 30 Sep 2011, 13:04

Salut,

Ma numesc Valeanu Constantin Razvan, sunt din Constanta nascut pe 27.09.1980.
Momentan am 4 stupii, doi luati in Mai si divizati...revin si cu poze..
casatorit, inka in tratative pt. un bebe...
Imi doream pt anul acesta makar 5 fam dar... nu se putu. makar anul acesta am achizitionat unelte pt tamplarie(circular , un abricht rusesc de care sunt faorte multumit am facut deja 3 lazi cu el , pendular, bormasina de mana, ) spre ca la anu sa ma extid putin pana in 10 fam. am teren 2200 mp curtea la marginea satului zona este buna este ceva salcam, 2011 a fost un an buna la folare a fost la botul calului, am extras si eu cu binevointa si ajutorul unor apicultorivenit la pastoral din Tg Mures cca 19kg de miere.nu cred ca ma voi extinde mai mult de 20-30 fam. apicultura doar o pasiune nebuna din copilarie
In prezent am in proiect centrifuga pe 3 rame inox.
o sa revin.....
Sanatate si putere de munca si liniste in tartaguta in vremurile astea tulburii....
Valeanu Razvan

Re: mica mea supina

Mesajde MyBees » 30 Sep 2011, 14:29

Hai bine ai venit! :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde Bee Happy » 30 Sep 2011, 17:52

seaquest scrie:Salut,

Momentan in Mai am 4 stupii,...revin si cu poze..
casatorit, inka in tratative.
Imi doream pt anul acesta makar ceva salcam dar... nu se putu. makar anul acesta am achizitionat unelte pt apicultura(circular , un abricht rusesc de care sunt faorte multumit am facut deja 20-30 lazi cu el ) spre ca la anu sa ma extid putin pana in 10 fam. am teren 19mp curtea la marginea satului zona este buna, 2011 a fost un an buna la folare, am extras la botul calului si eu cu binevointa si ajutorul unor apicultorivenit la pastoral din Tg Mures cca 2200kg de miere.nu cred ca ma voi extinde mai mult de 3 fam. tamplarie doar o pasiune nebuna din copilarie
In prezent am in proiect un bebe...
o sa revin.....
Sanatate si putere de munca in pendular, bormasina de mana in tartaguta in vremurile astea tulburii....

:D Mi-am permis sa editez putin mesajul tau, folosind cuvintele tale. Daca te superi, te rog sa imi spui repede. Pentru ca dupa 24 ore, nu mai pot sa-l sterg. In rest bine ai revenit pe forumul nou :D
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Adi Hodis » 30 Sep 2011, 19:40

Bee Happy scrie:
seaquest scrie:Salut,

Momentan in Mai am 4 stupii,...revin si cu poze..
casatorit, inka in tratative.
Imi doream pt anul acesta makar ceva salcam dar... nu se putu. makar anul acesta am achizitionat unelte pt apicultura(circular , un abricht rusesc de care sunt faorte multumit am facut deja 20-30 lazi cu el ) spre ca la anu sa ma extid putin pana in 10 fam. am teren 19mp curtea la marginea satului zona este buna, 2011 a fost un an buna la folare, am extras la botul calului si eu cu binevointa si ajutorul unor apicultorivenit la pastoral din Tg Mures cca 2200kg de miere.nu cred ca ma voi extinde mai mult de 3 fam. tamplarie doar o pasiune nebuna din copilarie
In prezent am in proiect un bebe...
o sa revin.....
Sanatate si putere de munca in pendular, bormasina de mana in tartaguta in vremurile astea tulburii....

:D Mi-am permis sa editez putin mesajul tau, folosind cuvintele tale. Daca te superi, te rog sa imi spui repede. Pentru ca dupa 24 ore, nu mai pot sa-l sterg. In rest bine ai revenit pe forumul nou :D

Nah ... sa videm ... modificari :roll: :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Sep 2011, 20:01

spor la treaba si da-i inainte !!! multa sanatate si succes !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Valeanu Razvan » 04 Oct 2011, 09:56

bee happy ...
o sa imi schimb tastatura si voi fii mai atent la ce clape cant...

imi cer scuze pt. pocirea unor cuvinte din text, sper si sunt sigur ca se intelege ce vreau sa scriu,

Cu deosebita stima...
Valeanu Razvan

Mesajde Bee Happy » 04 Oct 2011, 20:58

Nici prin gand nu mi-a trecut sa te corectez gramatical.
Editarea pe care mi-am permis sa o fac, s-a vrut a fi o gluma. Un fel de lucru cu materialu' clientului.
Ceva de genul: ''In prezent, am in proiect un bebe'' :D :lol: :mrgreen:
Mai citeste odata mesajul tau, editat de mine :D :P
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Valeanu Razvan » 11 Oct 2011, 20:39

am incercat sa pun o poza dar nu se incarca si este pana in 250 kb cred ca RDS-ul se misca incet , am stick de la ei,revin maine
adeziv dural D3
Valeanu Razvan

Mesajde Valeanu Razvan » 04 Ian 2012, 13:44

Fotografie-0014 (Small).jpg
cu tot cu masa
salut, revin cu niste poze (bune sau rele),
Fişiere ataşate
Fotografie-0011 (Small).jpg
scula ruseasca/ukraineana sau ce natie o fii
Valeanu Razvan

Mesajde Valeanu Razvan » 04 Ian 2012, 13:49

altele cu sistemul de lipit,
Fişiere ataşate
Fotografie-0013 (Small).jpg
un panou lateral, 47.2 x 32
Fotografie-0012 (Small).jpg
presa de lipit scandurile, daca aveti vre-o sugestie pt modificare (am pb la lipire la unele scanduri face burta chiar daca sunt drepte pe cant)
Valeanu Razvan

Mesajde Valeanu Razvan » 04 Ian 2012, 13:52

prima poza cu stupii, sper sa ies din iarna cu toti..
Fişiere ataşate
Photo0675 (Small).jpg
4
Valeanu Razvan

Mesajde Valeanu Razvan » 04 Ian 2012, 13:56

Si roata pt. caruciorul de transport, este luata de la "rusii" ieftina si prostuta, mai ale rulementi sunt din fier mort si fara vaselina nici makar daia reconditionati.pret 30 ron(astai un proiect in lipsa de ocupatie, ca nam eu ce cara inka)
Fişiere ataşate
Fotografie-0008 (Small).jpg
roata de roaba
Valeanu Razvan

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?