In acel an am comandat si avut 30 de cutii cu cate caturi....mare teapa am luat cu ele. Mai le folosesc si acum, o sa atasez cateva poze cu ele.(luate din Nehoiu, Prahova) .
Salut,Neohiu se afla in jud Buzau.
Sanatate.
danmirea scrie:e prima data cand ii imbrac in polistiren.
Nu pot sa fac inca comparatie intre ei si cei fara.
d
Singurul lucru' care nu imi place e pozitia lor. Fiind asezati cate 4 nu ii pot pune cu urdinisul catre soare.asadar cea mai mare parte a zilei soarele bate din ilateral .
Am observat ca cei caare stau cu urdinisul in bataia soarelui ies mult mai repede la zbor.
Cum eu le dau fumidil sper sa nu existe probleme. Pana acum totul ok, dar nici iarna nu a fost iarna.
Ce poze sa mai pun din stupina? Din alte unghiuri?
danmirea scrie:E interzis sa le dau fumidil? daca da, dati-mi si mie legea care interzice
(nu sunt sarcastic, chiar sunt curios)
alin75 scrie:danmirea scrie:........
Singurul lucru' care nu imi place e pozitia lor. Fiind asezati cate 4 nu ii pot pune cu urdinisul catre soare.asadar cea mai mare parte a zilei soarele bate din ilateral .
Am observat ca cei caare stau cu urdinisul in bataia soarelui ies mult mai repede la zbor. Cum eu le dau fumidil sper sa nu existe probleme. Pana acum totul ok, dar nici iarna nu a fost iarna.......
Deci......recunosti oficial! Pai care este rolul fumidil-ului?
danmirea scrie:Crezi ca as da atatia bani pe fumidil doar de dragul turmei?
danmirea scrie:Administrez doar la hranirile pentru iarna, eu fac hranirile in august. Scot toata mierea din stupi si fac hraniri cu sirop, biter, fumidil. Dau cate 5-9 litri de sirop cu fumidil in functie de puterea familiei la inceput, apoi restul fara fumidil.
Unii dau la prima si ultima hranire cu fumidil. Eu incerc sa am maxim 3 hraniri, anul ce vine am sa fac doar din doua.
Înapoi la JURNAL DE APICULTOR - JURNALE PERSONALE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 32 vizitatori