Am deschis un topic similar, acum 60 de minute, si dupa ce am primit cateva raspunsuri, a disparut in neant.
Stiu ca proapis13 era ultima persoana care a raspuns, mi-a confirmat ca nu el a sters topicul, si in timp de 20 de minute nu am primit nici un mesaj/avertizare de la mircea sau de la alt moderator.
In concluzie, as dori sa redeschid topicul, mentionand ca suntem pe aria de echipamente si utilaje apicole. Asa cum la masini putem vorbi de o anumita marca (proapis are Mercedes 313 lung, My bees are Transporter 2.5, Mishu are Aro, CI a avut ARO , etc) la fel cred ca se poate vorbi si despre producatorii de ceara.
Sunt topicuri similare despre centrifugi, sau despre firme producatoare de faguri din plastic, si acolo numele sunt permise.
Va rog frumos nu mai stergeti si acest topic.
Spuneam ca in viitorul apropiat as avea nevoie de 80-100 de kg faguri artificiali. Si voiam sa va intreb de la ce producatori ati luat in ultima vreme si ati fost multumiti de calitate. Am folosit preponderent de la Apisrom pana acum, 2-3 cutii de la Etta. La targ la Iasi am vazut pe Bostinarul Tata si Fiul (sau ceva de genul asta).
Voi de la cine cumparati?