Gabysgg scrie:Merci pentru raspuns ma gandeam ca poate scap de imperechere separat desi era f dificil sau chiar imposibil

N-as zice nici ca-i dificil, iar imposibil sigur nu e. E' la fel, numa ca procentul de imperechere este mai mic decat jos (de regula, da' nu-i obligatoriu).
Anul acesta, s-antamplat sa n-am atatea nuclee de imperechere cate mi-ar fi trebuit si am fost nevoit sa folosesc si corpuri si caturi (folie jos pe pamant, folie sau/si podisor deasupra), si pt ca tot nu mi-au ajuns, am folosit lazile mai vechi fara capace, pe un pavilion (vroiam sa le mai bat cate un cui, cate o tabla si sa le vopsesc iar pavilionul sa-l vopsesc si sa-l repar unde s-unde, da' pt ca n-am avut altele ..........). Vreau sa va zic ca spre surprinderea mea, la primele doua cicluri de imperechere, din 48 mi s-au imperecheat 45 resp 46, un procent mai mare decat la cele de jos. La urmatoarele cicluri de imperechere s-a schimbat putin situatia dar eu am fost multumit (nu mai incercasem asa ceva pe tot pavilionul, decat una-doua, cand si cand, iar de anul acesta nu voi mai fi nevoit sa fac asa ceva si nici pavilionul nu-l mai am) . N-am folosit nimic suplimentar pt o orientare mai buna pt ca era vorba de intreg pavilionul, nu de 3-4 locuri.
Asa ca poti incerca, mai ales daca ai 2-3 de imperecheat si n-ai alta varianta, le ajuti cu ceva in apropierea urdinisului pt o orientare mai buna.