Stie cineva cum pot ascutii cutitele de abricht?
Tin sa mentionez ca imi imprumuta un vecin abricht-ul lui dar omul nu prea la folosit,si trebuiesc actutite cutitele,stie cineva vreo metoda prorie de ascutit?
CORNEL V. scrie:Eu ascut cutitele de la abric la un tamplar la polizor si nu am treaba...bine,nu lucrez nici industrial...dar te poti barbieri cu ele
cristian bh scrie:Cred ca iti dai seama si singur de diferenta dintre un ascutit la o masina conceputa special pt asa ceva ,care le ascute pe toate odata ,la unghiul corespunzator si anume cutitele sunt prinse intr-un dispozitiv si piatra trece dea lungul lor SAU
ascutirea dupa ureche, mai mult sau mai putin muzicala.
De multe ori meserias sinonim carpaci,si taratzea iese mai scumpa ca faina,asa ca alegerea iti apartine.
Rise scrie:
ma gandeam sa le ascut eu la polizor,am gasit sa le ascut,dar cere pe 3 cutite 100-150 lei si nu mi-se pare convenabil,mai pun 150 lei si mai iau jumatate de metru de scandura.Nu vreu sa fiu interpretat gresit dar nu cred ca aceste cutite se pot ascute doar cu o masina speciala.
cristian bh scrie:Ce intelegi tu prin tras la polizor,sper ca nu te gandesti la ala electric
UITE CA VOIAM SA TRAG PE DREAPTA DA MAI STAU UN PIC
Rise scrie:nu stiu sigur ce dispozitiv au,eu am luat legatura cu ei printr-o alta persoana si persoana respectiva mi-a spus ca lucrarea face intre 100 si 150 de lei.asa m-am gandit si eu...ce naiba le face de 150 de lei?si ma gandesc ca daca ai putina mana de"meserias carpaci" eu cred ca vor iesii si la polizor,nici sa iasa masa de biliard,dar nici sa rupa scandura.cutitele sunt doar ruginite,ultima data s-a tras niste scanduri de gard(asa a spus vecinu')mai agata din cand in cad,dar ma gandeam ca daca il mai "ajut si eu putin la polizor" poate nu mai iese asa.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori