sovian scrie:am verificat. eu as dorii pareri de la cineva care a cumparat si a fost multumit.o recoamdare
sovian scrie:ok. atunci care credeti ca este pretul corect pt un stup , Fund AV, Detasabil, corp 1/1,cat 1/2 podisor si capac? Eu am gasit la 213 ron vopsit si in alta parte 170 ron cu ulei de in
sovian scrie:ok. atunci care credeti ca este pretul corect pt un stup , Fund AV, Detasabil, corp 1/1,cat 1/2 podisor si capac? Eu am gasit la 213 ron vopsit si in alta parte 170 ron cu ulei de in
Dila Daniel scrie:exista mp(mesaj privat).Cine stie si vrea sa-l ajute pe colegul sovian,pot sa ii trimita adrese sau nume de tamplari.
Cristian IONITA scrie:Florine .... mai pune mana pe-o carte si nu ca sa faci cornete.
exista o mare diferenta intre termenii: "interpretare" si "considerare"
Florin Dobre scrie:Cristian IONITA scrie:Florine .... mai pune mana pe-o carte si nu ca sa faci cornete.
exista o mare diferenta intre termenii: "interpretare" si "considerare"
Aveti dreptate. Acolo unde dvs ati considerat a fi interpretare eu am interpretat a fi considerare.
Obisnuiesc sa si citesc cartile, nu doar sa pun mana pe ele.
Va multumesc pentru observatie!
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori