csaa scrie:Nu are legatura cu apicultura, dar .....as vrea sa schimb masina si ma uitam la niste modele de hybrid. Cum dreaq la o
Toyota C-HR consumul declarat e de 5,9 iar la Peugeotul meu diesel consumul verificat (vara) e de 5,1????? Cum se reduc emisiile de carbon? Incerc sa vad ce emisii de carbon are si, surpriza, nu merge butonul!!!!
Sa-i foot!
Am aflat, dar din alt site, si vin cu o editare: C-HR are 135 g/km iar 207 are ......117 g/km
Sa-i mai foot odata!
Nu stiu ce Peugeot ai .... dar totusi ca sa-ti faci cat de cat o idee pertinenta este bine sa compari clase de masini apropiate .... normal ca un SUV sa consume mult (mai ales ca fiind hibrid cara 100% si partea de motorizare electrica)... o data ptr masa mai mare si mai ales ptr forma mai "caramida" decat un turism mai usurel dar mai ales mai "aerodinamic"
Vrei sa cumperi hibrid? (forma hybrid o folosesc pseudointelectualii) de ce?
pe forumul asta am citit despre "pinguini" ... imi place sa cred ca tu nu te incadrezi in aceasta categorie
Masinile hibrid disponibile acum pe piata nu sunt in nici un caz mai economice, si nici mai putin poluante (poate doar din persepectiva ca nu nu le folosesti la fel de mult) poate doar in pliantele ptr imbarligat "pinguinii".
Orice masinia echivalenta condusa asa cum sunt condusele hibridele la teste (fara accelerare brusca, fara viteze mari, pe drumuri fara panta, pe vreme frumoasa, etc) scoate consumuri comparabile .... dar in viata reala normal ca nu conduci doar "la consum", si mergi si iarna (cand trebuie incalzire) si vara (cand trebuie climatizare) si mai mergi si pe serpentine si mai musti si din cascaval la viteza, etc.