Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Noi obiecte de lucru la LIDL

Mesajde alt stupar » 01 Dec 2012, 17:15

cu o raie de Einhel pneumatic luat la 200 si ceva de lei am trecut binisor de 5000 de rame incheiate.
Picatura de ulei in fiecare dimineata cand intra in tura serviciu si merge...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ovidiu_78 » 01 Dec 2012, 19:27

IonutMioveni scrie:Despre ceea ce încerc să vă spun găsiți detalii aici:
http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro ... _15041.htm
Ceva asemănător am văzut pe sunphoto si la d-nul balasbebe ți mi-a plăcut.
Toate bune! :D

Eu am de la Wolfcraft un suport asemanator,leit ca asta,e foarte ok,mi-am luat o bormasina bosch gbm 10 re pt acest suport,deoarece are diametrul de prindere de 43mm
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde cavaleriu » 01 Dec 2012, 21:36

dak cumperi o scula trbuie musai sa isi scoata banii
altfel mai bine cumperi produsul finit si nu iti mai trebuie scule
Fişiere ataşate
Fotografie0883.jpg
cavaleriu

Mesajde cavaleriu » 01 Dec 2012, 21:45

enhalu asta so scos banii sigur
Fişiere ataşate
Fotografie0884.jpg
cavaleriu

Mesajde ovidiu_78 » 03 Dec 2012, 21:23

Uite asa arata suportul
Fişiere ataşate
image.jpg
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 01 Apr 2013, 19:05

La noi acasa la Lidl nu am vazut sculele astea,aici in anglia sunt....nu ca eu as avea nevoie de ele,caci am altele super ok,dar pt altii ar fi ok sa fie accesibile si la noi
Fişiere ataşate
poza (2).JPG
poza (1).JPG
poza.JPG
ovidiu_78

Mesajde mitti22 » 01 Apr 2013, 20:05

ovidiu_78 daca tot esti in anglia eu te sfatuiesc sa te duci in targuri iti garantez ca vei lua scule profesionale la preturi de nimic .eu asa am facut si nu regret niciun banut.
Un om liber este acela care poate sa spuna ''nu''.Cel ce este constrans sa faca ceva, fara a putea sa spuna ''nu,, primeste statutul de sclav.
mitti22

Mesajde ovidiu_78 » 01 Apr 2013, 20:31

am fost si acum duminica in Vauxhal la piata aia mare de vechituri,atatea scule sunt....dar eu am destule,acum o luna de zile am fost si am vazut o freza hitachi m12v2,era in stare foarte buna,cu cutie,si cerea 80 lire pe ea,si zicea tipul ca daca o iau mai lasa ceva,cu 60 o luam...eu prostul am zis ca o iau data viitoare,caci deja era aproape ora doua si deja impacheta,iar cand am mers sapt cealalta...nu mai era..asa rau mi-a parut...o montam la masa...am mai vazut si dewalt 625ek la 100 in stare foarte buna,aproape noi,dar freze sunt mai putine,in rest altele.....cu miile...si scule de mana,noi,preturi la jumate fata de magazin sau net,e incredibila piata aia,si din pretul afisat se negociaza,mi-am luat o rindea stanley nou nouta in cutie sigilata,cu 15 lire,la noi e 200rn,si aici in magazin e 30-35,cine ajunge aici la londra si sta sau prinde duminica aici,sa mearga neaparat la piata asta din Vauxhall,asa se si numeste statia de metro unde e piata,iar de aacolo 5 min pe jos si esti acolo

ps:am vrut sa fac poze dar numai bagam in boala pe altii :roll:
ovidiu_78

Mesajde delorin I » 01 Apr 2013, 21:04

ovidiu_78 scrie:am fost si acum duminica in Vauxhal la piata aia mare de vechituri,atatea scule sunt....dar eu am destule,acum o luna de zile am fost si am vazut o freza hitachi m12v2,era in stare foarte buna,cu cutie,si cerea 80 lire pe ea,si zicea tipul ca daca o iau mai lasa ceva,cu 60 o luam...eu prostul am zis ca o iau data viitoare,caci deja era aproape ora doua si deja impacheta,iar cand am mers sapt cealalta...nu mai era..asa rau mi-a parut...o montam la masa...am mai vazut si dewalt 625ek la 100 in stare foarte buna,aproape noi,dar freze sunt mai putine,in rest altele.....cu miile...si scule de mana,noi,preturi la jumate fata de magazin sau net,e incredibila piata aia,si din pretul afisat se negociaza,mi-am luat o rindea stanley nou nouta in cutie sigilata,cu 15 lire,la noi e 200rn,si aici in magazin e 30-35,cine ajunge aici la londra si sta sau prinde duminica aici,sa mearga neaparat la piata asta din Vauxhall,asa se si numeste statia de metro unde e piata,iar de aacolo 5 min pe jos si esti acolo

ps:am vrut sa fac poze dar numai bagam in boala pe altii :roll:

Pai nu bagi boala....poti sa le cumperi pentru noi:)) dar probabil ca ne-ar costa transportul...cealalta jumatate neredusa..:))
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde mitti22 » 01 Apr 2013, 21:11

din vauxhal am luar o rindea makita ,am dat 40 de lire pe ea.este un targ la intrare in londra dinspre aeroportul luthon sa vezi tata acolo preturi nu ca in vauxhal.
Un om liber este acela care poate sa spuna ''nu''.Cel ce este constrans sa faca ceva, fara a putea sa spuna ''nu,, primeste statutul de sclav.
mitti22

Mesajde ovidiu_78 » 01 Apr 2013, 21:14

nici vorba,un colet de vreo 20kg sa-l trimiti de aici in romania,oriunde cam 15 lire costa,poate si mai putin,dar cam asta e pretul,sunt site de romani in anglia,care pleaca in ro zi de zi si ti le duc si mai ieftin,deci transportul sa fie cea mai mica problema ;)
ovidiu_78

Mesajde octav88 » 01 Apr 2013, 21:47

Rindeaua a fost la un moment dat. Eu am cumparat una de la lidl din Ro
octav88

Mesajde ovidiu_78 » 01 Apr 2013, 22:05

mitti22 scrie:din vauxhal am luar o rindea makita ,am dat 40 de lire pe ea.este un targ la intrare in londra dinspre aeroportul luthon sa vezi tata acolo preturi nu ca in vauxhal.

stiu ca mai e una mare in zona aia,dar numai cu masina e ok sa mergi acolo...altii le iau si le vand in tara :lol: :lol:
ovidiu_78

Anterior

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE