Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Adezivul

Mesajde cristi_vidican » 27 Feb 2013, 10:30

meon scrie:As vrea si eu sa-mi spuneti cand va ajunge aracetul pentru stupi de la Doctor Aracet, am sunat de 10 ori, am facut 3 comenzi pe net in decurs de 2 luni, am trimis un email, am postat pe facebook in profilul lor si inca nu am primit aracetul.... . De fapt, acum chiar daca l-as primi l-as refuza... tipii astia dau dovada de o incompetenta fara masura, banuiesc ca si calitate produselor e in concordanta cu incompetenta lor.

Salutari si numai bine

L-am primit săptămâna trecută. e adevărat că mi s-au părut și mie neserioși. Am vorbit ceva la tel, ca să-mi trimită 3 kg. A zis ok, să fac comandă. Am făcut, am așteptat, nimic.! Am sunat, habar n-avea de comanda mea. Mi-a zis să fac încă o dată, dar de data aceasta pe 5 kg că nu mai au recipiente mici. Ok, fac comandă pe 5, aștept, și mic. Sun, îmi zice că trimite, dar că ei de fapt nu mai trimit decât la 30 de kg că sunt producători și nu se încurcă cu 5 kg, că are foarte multe cerințe la cantități mici etc. Dar, mi-a trimis 5 kg așa cum stabilisem la final. Mi l-a băgat într-un bidon de 5 l de apă Izvorul Minunilor. am plătit mai mult pe curier decât pe produs. Produsul m-a costat 30 de lei 5 kg, curierul cu ramburs cu tot 32 de lei. Dar e ok, că prețul e bun și așa. Ar trebui să fie un aracet mai bun ca D4.
Încă nu l-am testat dar voi face niște teste. Testul adevărat îl vezi în timp.
Asta e experiența mea cu dr Aracet - cam nasoală, dar cu final fericit.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde valy_cot » 02 Mar 2013, 01:32

Eu am facut comanda pe 28.02 si pe 01.03. l-am primit. Deci au fost foarte promti. Urmeaza sa-l folosesc si voi reveni .
valy_cot

Mesajde murarudumitru » 02 Mar 2013, 01:48

In primul rind va salut ,eu folosesc aracet d2 dupa ce se usuca zici ca nai pus aracet este incolor , am reparat ceva cuti vechi ,reparindule tot eu acu 3 ani ce credeti cind am vrut sa desfac fundul de la stup ca pe el am vrut sal schimb sa rupt scindura si unde a fost lipit a ramas la fel ,este ff rezistent lipiti o rama cu d2 si incercati sa o desfaceti veti vedea rezultatul,succes .
murarudumitru

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mar 2013, 04:10

murarudumitru scrie:In primul rind va salut ,eu folosesc aracet d2 dupa ce se usuca zici ca nai pus aracet este incolor , am reparat ceva cuti vechi ,reparindule tot eu acu 3 ani ce credeti cind am vrut sa desfac fundul de la stup ca pe el am vrut sal schimb sa rupt scindura si unde a fost lipit a ramas la fel ,este ff rezistent lipiti o rama cu d2 si incercati sa o desfaceti veti vedea rezultatul,succes .

O fi bun si d2 dar mai sunt si d3..d4...iar cind vrei sa iti faci stupii tai,cred ca merita sa pui ceva mai bun,ca diferenta de pret nu e mare,asta e parerea mea

o zi buna
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde cristi_vidican » 02 Mar 2013, 08:43

Pentru stupi, un adeziv bun trebuie să aibă și elasticitate. Din câte știu D2, 3 și 4 nu au elasticitate. În pastoral, lăzile se lovesc, mai dai cu câte un cat cu albine după hoți :lol: și trebuie să țină.
Zice-se că ce am cumpărat eu 8-) e mai elastic. Vom vedea.
cristi_vidican

Mesajde namzeb » 02 Mar 2013, 11:39

Da ce e secret de nu ne spui si noua? Spune frate ca am incercat tot felul de araceturi.Cu respect :lol:
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde LUCIAN AVRAM » 02 Mar 2013, 11:43

eu din cate am inteles , doar D4 e un pic mai casant , se plastifiaza pe exterior , noi folosim D3 :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde cristi_vidican » 02 Mar 2013, 14:42

uite, tocmai ce am terminat de montat niște capace. Ieri am montat și un corp de 1/2. Aveam și unul montat anul trecut cu D2. Cel D2 când se apasă pe diagonală și te lași un pic pe el, pomnește și clar că adezivul nu mai ține.
Cel folosit de mine (de la Dr Aracet, făcut pentru stupi) e mai elastic și se simte. Am probat corpul montat ieri și ține
Deci, până acum sunt foarte mulțumit de el și prețul e foarte mic.
Mai greu cu procurarea lui.

Proba adezivului o faci apăsând pe diagonală corpul punându-l în pământ.
cristi_vidican

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mar 2013, 16:59

Asa se face testul cum face matias?! :lol: :lol:
Fişiere ataşate
image.jpg
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde cristi_vidican » 02 Mar 2013, 18:19

ovidiu_78 scrie:Asa se face testul cum face matias?! :lol: :lol:

Exact asta mă chinuiam eu să descriu în cuvinte. Încă odată: o imagine face cât 1000 de cuvinte.
Încercați așa ceva cu corpurile lipite cu D2, D3, D4, D infinit și vedeți rezultatul.
cristi_vidican

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mar 2013, 22:48

Uite ceva adezivuri de pe aici si preturile,cel la bidon de 5 litri e rentabil,adica fata de alea mici,fata de la noi din tara nu cred
Fişiere ataşate
image.jpg
image.jpg
image.jpg
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mar 2013, 22:50

Am primit si eu unul ca asta care scrie pe el 45 min de la un prieten data trecuta,dar nu am apucat sa il incerc
Fişiere ataşate
image.jpg
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 02 Mar 2013, 23:00

Eu vroiam sa arat testul despre care zicea cristi,dar atentie...ca imbinaturile la acea lada a fost in pieptene,nu in faltz cu suruburi
Fişiere ataşate
image.jpg
ovidiu_78

Mesajde lucky5strike » 02 Mar 2013, 23:23

lyvyu_81 scrie: De unde ati luat aracetul? Din craiova?

Liviu, nu, e luat de la Bucuresti. L-am intalnit personal pe distribuitor. El distribuie doar pe linia Bucuresti - Piatra Neamt, cica acolo e greul tamplaritului ...

Vezi ca parca e in Craiova un depozit in zona metro, cu aracet Dural. Nu am testat, dar mi-a fost recomandat de aceeasi persoana ca si in cazul cu aracetul grecesc.

8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 02 Mar 2013, 23:27

ovidiu_78 scrie:Eu vroiam sa arat testul despre care zicea cristi,dar atentie...ca imbinaturile la acea lada a fost in pieptene,nu in faltz cu suruburi

Vad eu bine sau e galbui adezivul? Mai rar se gaseste, dar parca asta e era cel ami bun!

PS: nu mai pomeniti de Wandel, va rog eu!!! Nu mai pomeniti!

Acel om e o sfidare la adresa oricarui biet muritor, care se mai joaca si el cateodata cu lemnul... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde valy_cot » 03 Mar 2013, 00:31

cristi_vidican scrie:uite, tocmai ce am terminat de montat niște capace. Ieri am montat și un corp de 1/2. Aveam și unul montat anul trecut cu D2. Cel D2 când se apasă pe diagonală și te lași un pic pe el, pomnește și clar că adezivul nu mai ține.
Cel folosit de mine (de la Dr Aracet, făcut pentru stupi) e mai elastic și se simte. Am probat corpul montat ieri și ține
Deci, până acum sunt foarte mulțumit de el și prețul e foarte mic.
Mai greu cu procurarea lui.

Proba adezivului o faci apăsând pe diagonală corpul punându-l în pământ.

La mine cei de" Dr aracet" au fost foarte promti intr-o zi l-au trimis . L-am testat si spun ca raportul calitate/ pret este bun. M-a ajuns 8 lei kg cu tot cu curier.
valy_cot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE