Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupi stil Dan Margarit

Mesajde amadeusmbi » 21 Iun 2014, 09:56

Snellgrove are urdinis dublu pe trei laturi si plasa pe mijloc. Nu ma induceti in eroare ca-s incepator.
1< MEA stationar < 1Bals
amadeusmbi

Mesajde B.K » 21 Iun 2014, 15:01

amadeusmbi scrie:Snellgrove are urdinis dublu pe trei laturi si plasa pe mijloc. Nu ma induceti in eroare ca-s incepator.

Are 3 urdinise in total.
Fişiere ataşate
Snelgrove-11.jpg
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde M@rinero » 22 Iun 2014, 18:41

[quote=n "catalin.profiri"]Marinero, de unde si cu cat cumperi coala de tego ?
Pana la urma singurul lucru pe care am reusit sa il aplic a fost urdinisul superior la o parte din stupi, dar e o adaptare temporara: am un podisor in OSB cu o rama de 1.5 cm, iar in partea din fata am lasat un urdinis cam de 2 cm.[/quote]

Eu am cumparat tego de la un depozit de materiale de constructii din Cluj, se numeste Lemnconfex.
Este putin cam scump in jur de 300 lei/coala de aprox 2 cm grosime, nu mai am treba cu el mult timp de acum incolo sper, cred c-ar merge si varianta mai ieftina tego folosit la gofraje pentru beton sau placajul stratificat, dar aplicandu-le un tratament serios cu ulei de in si apoi cu parafina (sau ceara daca-ti da mana).
Numa" bine.
M@rinero

Anterior

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE