Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: masina potrivita pentru apicultura

Mesajde proapis13 » 19 Apr 2012, 07:52

Ioan Guist scrie:Misu,
Sti subaru meu? Ei bine si la el, trage fata permanent iar la cuplare din buton , vacumatic, cupleaza cardan pe spate.
Poate e la fel.
Ce mai faci ma?

Pretul e 3500 euro;trage fata permanent si cupleaza spatele din buton
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde kamy » 19 Apr 2012, 07:55

proapis 13 eu folosesc de 2 ani masini inmatriculate in bg chiar am o firma in ruse,poti s-o inmatriculezi linistit sant mai mici taxele,recomandarea mea ar fi s-o inmatriculezi pe firma si sa-ti fie trecut numele pe carte si talon,pentru ca s-ar putea sa-i roada invidia pe cei din capu statului si sa dea pan la urma o lege sa poti circula cu ea doar 3 luni in romanica,daca e pe firma se schimba nitel calimara,nu poti opri o firma sa circule in romania.
kamy

Mesajde proapis13 » 19 Apr 2012, 08:24

Daca se da legea ma gandesc ca nu se poate aplica retroactiv
Nu am firma;problema este urmatoarea;pot sa o inmatriculez pe P.F.A. :?:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde kamy » 19 Apr 2012, 08:54

[quote="proapis13"]firma au cei din bg care inmatriculeaza,dar daca depaseste 3,5 trebuie licenta de transp si bulgarii sant foarte reticenti!
kamy

Mesajde proapis13 » 19 Apr 2012, 09:09

kamy scrie:
proapis13 scrie:firma au cei din bg care inmatriculeaza,dar daca depaseste 3,5 trebuie licenta de transp si bulgarii sant foarte reticenti!

Nu depaseste 3,5
proapis13

Mesajde lucky5strike » 19 Apr 2012, 09:11

proapis13 scrie:Daca se da legea ma gandesc ca nu se poate aplica retroactiv

Curat retroactiv nu, dar nu vezi situatia cu masinile luate pana in 2007? Plateau vama si era sa ramana ca platesc poluare la prima tranzactie in Romania... ma mir ca s-au trezit RAR si finantele sa lase un an la dispozitie... asta intr-un tarziu, la presiunea strazii.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 19 Apr 2012, 09:19

Nu stiu cum e cu cei mai aproape de granita, dar in zona mea, cu masina bulgareasca te trag pe dreapta politistii destul de des. Daca mai e si duba...

De asigurarea bulgareasca in caz de accident n-am auzit intotdeauna lucruri bune.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde kamy » 19 Apr 2012, 10:01

lucky5strike scrie:Nu stiu cum e cu cei mai aproape de granita, dar in zona mea, cu masina bulgareasca te trag pe dreapta politistii destul de des. Daca mai e si duba...

De asigurarea bulgareasca in caz de accident n-am auzit intotdeauna lucruri bune.

am avut accident no problem s-a despagubit asigurarea bulgareasca e superioara unei asigurari romanesti vi-o spune unul de pe piata asigurarilor!
kamy

Mesajde lucky5strike » 19 Apr 2012, 10:15

Ca experienta personala, am fost izbit acum 2 ani de un tuciuriu cu masina de Franta, magarul a si tulit-o de la locul accidentului. Dar nu m-am lasat pana nu a fost identificat. N-avea asigurare.

Eu spun ce am auzit, ca personal nu m-am ciocnit de vreun "bulgar". Insa am putut observa la cei care le-au cumparat direct din Bulgaria sau le-au inmatriculat acolo, ca majoritatea sunt in cel mai bun caz ruginituri...

Masini avariate pe platforma, sute de mii de km dati inapoi (Proapis, din ce an e masina?), acte in neregula... plus un principiu cam stanjenitor, "cetatean roman, platesc taxe la bulgari si poluez la romani"... toate astea pentru, repet, o vechitura, nu se justifica.

Iar vechitura nu e total a ta, ai drept de folosinta exact la fel ca partea bulgara, nu?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde kamy » 19 Apr 2012, 23:18

nu eu vad altfel lucrurile,cand am adus camioneta din germania si mi-au spus cei de la rar ca e fabricata in 99 si prima inmatriculare in 2001,taxa 1700 euro,am spus ca nu platesc taxe la talharii pe care noi i-am votat sa ne jecmaneasca si am preferat sa o inscriu la bulgari dar deja aveam firma,de poluat polueaza mai tare politicu decat masina mea.
kamy

Mesajde Cristian IONITA » 27 Apr 2012, 08:06

deci .... uite cum se mai lamureste o fumigena: http://www.adevarul.ro/actualitate/Masi ... 1505.html#

"Legea nu poate fi aplicată pentru maşinile înscrise pe firme din străinătate sau românilor cu domiciliul, rezidenţa sau reşedinţa normală în alt stat.''
ofiţer Direcţia Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde alin m » 28 Apr 2012, 19:10

ce parere aveti de Skoda Octavia break 4x4 ? ma refer la ea ca la o completare a unei utilitare. are capacitate pt semi-off road dar f bine poate fi folosita si in oras unde gropile uneori sint ca pe cimp. din pacate ca si pret poate fi o optiune viabila doar SH pt ca una noua costa cit un Duster nou +10000 euro. mie imi place pt garda la sol, calitatea oferita de Skoda in general si pt faptul ca desi e 4x4 e o masina normala ca dimensiuni urbane. deocamdata doar visez la ea
alin m

Mesajde lucky5strike » 29 Apr 2012, 12:42

E buna dar in completare mai trebuie o duba... si-un camion...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lyvyu_81 » 22 Mai 2012, 11:23

ansamblu care cred eu este cel mai potrivit pentru apicultura.
Fişiere ataşate
La salcam2.jpg
lyvyu_81

Mesajde MIHAI BALS » 27 Iun 2012, 12:47

e buna de apicultura?
Fişiere ataşate
019.JPG
024.JPG
MIHAI BALS

Mesajde Jean Valjean » 27 Iun 2012, 13:11

Nu, are garda prea mica la sol :lol:
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE