[quote="kovacslg"]
E un triumf sa duci toate albinele cu masina proprie?
Poate la unii. La mine sigur nu.
Am scris de mai multe ori destul de clar motivatiile.
/quote]
Cazul meu ... Jeep-ul il iau de la un prieten, platforma de la un amic care are o firma mare de transport. Nu platesc in nicio situatie, doar ceva miere la sfarsitul sezonului, in niciun caz la valoarea care m-ar fi costat daca as fi inchiriat ! Cu toate acestea ... ba Jeep-ul n-are asigurare, ba nu-i platita taxa de drum . Ba chiar s-a expirat si ... ITP-ul si trebuia sa mut.
Amicul cu firma de transport m-a pasat la un nene responsabil cu miscarea remorcilor si platformelor. Rar cand il gaseam din prima, rar cand avea pe moment ceea ce-mi trebuia si daca avea ce-mi trebuia nu avea actele in regula, ba uitase soferul sa le lase, ba erau lasate la alt punct de lucru si trebuia sa umblu dupa ele,ba trebuia sa astept pana la o anumita ora ca sa se intoarca dintr-o cursa, ba intervenea ceva si nu mai putea ajunge la timp ...
Strict din punctul meu de vedere ... e un mare triumf sa am lucrul meu si cand am nevoie sa incalec si sa-i dau bice !

De aceea, cred ca o sa accept un mare compromis si o sa-mi cumpar o camioneta omologata apicol de 3,5 to, sa poata fi condusa cu B-ul, capacitate 30-40 familii si ... aiaie ! Stiu ca o sa am oaresce constrangeri in formula asta,nu o sa mai intru pe unde intram, dar ... nu mai incarc-descarc, nu mai umblu dupa vehicul tragator si platforma . Ceva de genul cum are Costin 2003 .