de delorin I » 25 Mar 2013, 15:54
Mie mi-au trimis 2 poze saptamana trecuta- joi sau vineri..din una nu se vede nimic...Cert e ca am vorbit ieri un o ruda maistru tamplar si el spune ca uneltele lor profesioniste au fost luate tot de a Gura Humorului! Am si o oferta de preturi...decente daca tinem cont de ceea ce fac, Mi-a placut ce am vazut chiar daca pozele au fost putine! Ma enerveaza putin partea cu motorul...daca vrei si motor cu cablaje , motor de 3000, mai costa in 1000Ron! Si eu am intrebat de un site...inca nu au!
Asta e mesajul si ce mi-a spus mie doamna -
* freza cu circular a carui panza urca si coboara si cu masa mobila la pret de 1900 lei fara motoare - aveti nevoie de moto de 3kw/3000
* abricht cu circular sau freza lateral a caror masa urca si coboara - frezele sau panza sunt pe capatul axului de abricht - pt ax de 300 mm pret fara motor 1700 si pt ax 400 = 2100
* grosime cu ax 400 = 2000 sau de 500 = 2300
se poate discuta cu maistru care le lucra si stabiliti detalii daca e ceva suplimentar se plateste (din pacate preturile sunt minime si pot urca funtie de cerinte)
- Fişiere ataşate
-

- Asta e poza clara
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)