gica scrie:stroe scrie:La constructia stupilor nu trebuie mare meserias. ...
Am vazut meseriasi care din 20 de scanduri de 4 m. scoteau 40 de corpuri ME
Altii le scot din 18 scanduri.
Colegu,meseriasii sunt cu atat mai buni cu cat gramada de deseuri e mai mica.
dogvet scrie:.In ultimul rind trebuie gasit un timplar constiincios si cinstit.Constiincios ,pt a da atentie la detalii,cinstit pt a nu ,,mangli'' din material,nu-i asa D-le Jenica 67![]()
Ioan Guist scrie: bine e sa fie la orice apicultor in curte un circular o rindea ...ceva.Dar sa fi meseriasi in toate e grele .
Eu cred asa: Un apicultor ce vrea sa faca un hoby, trebuie sa-si construiasca stupii singur si ...asezat.Ca ...e hoby si traieste fiecare ...chestiune din placerea de a face ceva pt el , pentru hoby-ul lui.Daca-i face din brisca si e multumit, e brici.
Un apicultor ce ajunge la nivel de ...sa traiasca din stupi, are de lucru si de "rumegat" indeajuns din partea stupinei ca sa mai ...sape si sa caute lemn potrivit ,sa-l traga la rum,sa-l duca la gater,sa-l duca la uscat,sa se ocupe sortare si sa caute tehnici de prelucrare cu randament,sa achizitioneze scule adecvate si ...la zi.Ca nu e simplu deloc.Vizitati forumurile de...lemn si tamplarie si va puneti mainile in cap.
Donbazil scrie:P.S. Desi in Jud. Timis sunt sute de stupari care fac pastoral doar eu am cumparat 25 de lazi pentru inlocuirea celor degradate - asa cum prervede PNA....Si mi-au fost decontate ( mai putrin TVA) - deci mi-au DAT, nu mi-au LUAT....
Dar altii de ce n-au facut lucrul asta ?.....
Suntem tari la filozofie......Dar cu practica, unii stau cam nasol....
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori