Pentru
"mariuslll "-Și eu sunt nou,m-a convins
fratele meu Stupar vechi și-n altă zonă meliferă din țară să mă apuc de Apicultură!
Nu vreau să te dezamăgesc,dar când nu ai minimul de scule, dacă ceri prin sat nu prea găsești, sau care are nu-ți dă!:
"Du-te în sat și dă de știre-Vii acasă faci cum poți!"
Eu plec de la trei stupi în mai-odată cu Salcâmul...M-am dotat cu
o Centrifugă-pe patru rame,1200 Lei, cu gândul că dacă mă extind un pic,să meargă
și la mai mulți stupi,citind pe forum să-mi rămână albinele în stupi încerc să învăț cât mai multe.
(Și am și mentor-Profesor de la cine învăța) De aceea
m-am dotat și cu-n aparat
Furetto (Aparat anti varroa-pentru tratamente)-255 Lei.Mi-am mai făcut o listă de cumpărături,dar aștept târgul apicol de la
București din 19-21 Aprilie, că să nu mai dau comandă la secțiunea:
http://anunturiapicole.stuparitul.com/viewforum.php?f=11 poate nu le are un singur distribuitor,dar la această secțiune poți vedea
toate sculele și afla și prețuri despre ele. Poți să comanzi tot ce vrei,Și fără
cântarul apicol,și fără stupii
echipați tot cred că mai cheltuiesc la târgul apicol numai pe scule minime vreo 600-700 Lei. Începând cu: Bluzon cu mască detașabilă cu fermoar (58 Ron),
Scarar cu daltă apicolă Inox (2o Ron),Furculiță apicolă descăpăcit cu dinții din Inox(15Ron),Un afumător inox (60 Ron) și mai sunt multe altele...Nu vreau
să sperii pe nimeni,
dar cel mai bine pui pe Hârtie și vezi cât îți dă și dacă te sperie cumperi cu țârâita ca să nu pară scump!