Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

plasa de stors ceara

Mesajde stategogu » 29 Noi 2013, 20:04

am vazut un filmulet cu se presa de ceara in germania , aveo o presa antica si punea in ia ceara la stors dar avea o plasa din teflon foarte rezistenta stie cineva unde se gaseste aceasta plasa va salut
stategogu

Re: plasa de stors ceara

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Noi 2013, 17:31

pe a mea din ultimele poze de pe pagina mea ai vazut-o ???
a mea este metalica !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde balasbebe » 14 Dec 2013, 09:33

Acum pe la magazinele second de haine sunt la 1 leu haine potrivite pentru a le folosi pe post de plasa. La topitorul cu aburi pun o bluza si iese ceara filtrata si curata. Se pierde si putina ceara, dar am observat ca doar o filtrare buna asigura culoarea mai deschisa la ceara. Am incercat si cu apa mai multa, dar nu este ceea mai buna metoda. Din ceara de calitate eu fac lumanari decorative.
balasbebe

Mesajde proapis13 » 14 Dec 2013, 21:00

stategogu scrie:am vazut un filmulet cu se presa de ceara in germania , aveo o presa antica si punea in ia ceara la stors dar avea o plasa din teflon foarte rezistenta stie cineva unde se gaseste aceasta plasa va salut

Dar aia de tintari de se pune la sita de la termopane ce are,e pina in 10 lei mp?? ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE