Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Decristalizator miere

Mesajde lucky5strike » 12 Apr 2014, 22:28

Decristalizator miere cu termostat 85 cm - mare (inaltimea pana la termostat) *** ron
Decristalizator miere cu termostat 58 cm - mic (inaltimea pana la termostat) *** ron

Pe la toate targurile le-am vazut, dar nu le-am testat
Are careva cunostinta de utilajele astea?
Cum se comporta?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Re: Decristalizator miere

Mesajde bio » 13 Apr 2014, 11:44

...de-a lungul timpului, vorbind cu diversi apicultori, am intilnit 2 amici care si-au cumparat asa ceva .
Amindoi au avut aceeashi problema.. s-au ars destul de repede, chiar ff repede .
Din ce am discutat cu ei, au dat drumul la decristalizator asezat pe mierea cristalizata fara a fi cufundat in miere... si cred ca aici problemele aparute, ca nu s-a facut transfer de caldura optim si s-au ars.

Cred ca daca puneau decristalizatorul pe stratul de miere cristalizata apoi turnau miere lichida sa acopere partea activa a decristalizatorului poate nu s-ar fi ars -- este doar o parere personala .
bio

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE