Nu gaseam link-ul. Nu e XPS dar cred ca asa sunt facuti si stupii din filmele de la IWF.
http://youtu.be/25_6vpLi9Rs
andrei_calinescu scrie:"la incarcat este mai greu deoarece nu le poti atasa manere;"
La Lyson merge, pereti de 3,5 cm, polisterina de duritatea betonului.
paul scrie:andrei_calinescu scrie:"la incarcat este mai greu deoarece nu le poti atasa manere;"
La Lyson merge, pereti de 3,5 cm, polisterina de duritatea betonului.
Salut Andrei !
Ti-ai luat cutii de la Lyson ??? Daca da, banuiesc ca esti multumit de ele !
Daca te rog eu frumos, nu-mi dai pe MP o adresa de unde ti-ai cumparat Lyson din Romania, eventual sa-mi spui si ce model sau modele ti-ai luat si bineinteles ... pretul ??? Daca ai facut pastoral cu ei si modul cum se comporta (incarcat-descarcat, rigidizat la transport)... ti-as fi recunoscator !Daca ai idee, cu ce sunt superiori sau inferiori stupilor din poliuretan (avantaje-dezavantaje)?
![]()
Multumesc frumos !
andrei_calinescu scrie:Da, sunt f multumit de Lyson.
cobi scrie:andrei_calinescu scrie:Da, sunt f multumit de Lyson.
Ai trecut o iarna cu ei? Ai avut probleme cu pitigoii? Am vazut niste imagini din Franta, cu acelasi tip (6 rame) afectati grav de pasari iarna.
vlad scrie:mi se pare cea mai proasta afacere . cu 300 de lei se pot face 20 si ceva de cutii de cuib pentru rama normala . costuri suplimentare ar fi trasul la grosime si niste cuie , dar ia in calcul durata de exploatare la stupii tai din polistiren comparativ cu stupii clasici din scandura . suntem prea saraci ca sa reinnoim stupina la 2-3 ani ( nu cred ca tine mai mult un astfel de stup )
andrei_calinescu scrie:Trebuie sa te dezamagesc......
cobi scrie:andrei_calinescu scrie:Trebuie sa te dezamagesc......
N-am inteles remarca. O iarna uscata!
cobi scrie:In poza se vede cum atacul pitigoilor a afectat destul de grav polistirenul. Imaginea este de undeva din Franta. Nu cunosc insa detalii legate de tipul de polistiren folosit si nici firma care a facut asa ceva. Ca si solutie s-a folosit o plasa din material sintetic (se vede in dreapta), tocmai pentru a oprii atacul .andrei_calinescu scrie:Trebuie sa te dezamagesc......
N-am inteles remarca. O iarna uscata!
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori