Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde janese » 27 Iun 2012, 14:20

maaa...oltene...citeste ma mai sus ca am zis ca am o camera de incalzire...rilu,rilu...gata te repezishi sa-mi dai in cap!!!! ;) :lol:

MARY 77...TE ASTEPT!!!!! :P
janese

Mesajde janese » 27 Iun 2012, 14:25

diagrama reala de lucru, actuala
Fişiere ataşate
diagrama temp.jpg
janese

Mesajde arnautu valentin » 27 Iun 2012, 17:02

bre nea jane !bre oua de porumbel potzi baga in cutia aia?
adi1574
arnautu valentin

Mesajde mary77 » 27 Iun 2012, 20:33

Scuze pentru intarziere dar omul mai si munceste .Becurile la acea temperatura din interior ,sticla se coace prea tare si se sparge , cu O.2 are dreptate orce clocitoare are fante de a circula aerul. Si asa ca pentru cultura matale am confectionat singur clocitori de gaina si m-am lovit de acela probleme. Ma faci sa-mi schimb parerea despre mata ,te-am rugat ceva intr-um MP daca nu lam trimis cum trebuie imi cer scuze pentru afirmati nu sunt expert in ps.Bafta cu proiectul.
mary77

Mesajde trantor » 27 Iun 2012, 21:12

Cauta d-le prin podul soacrei becuri cu filamente de carbon si scapi de multe problemele. Sper sa nu gresesc, dar parca soacra e mai in varsta, daca nu cauta prin podul dumitale.
PS : am pus si un zambaret, dar l-am sters.
....
trantor

Mesajde jenica67 » 27 Iun 2012, 21:15

Mai janese, ce diagrama ai, zici ca e diagrama noastra de la cementare, numai ca temperaturile sunt ceva mai mici :D :lol:
jenica67

Mesajde janese » 28 Iun 2012, 06:55

mary77 scrie:Scuze pentru intarziere dar omul mai si munceste .Becurile la acea temperatura din interior ,sticla se coace prea tare si se sparge , cu O.2 are dreptate orce clocitoare are fante de a circula aerul. Si asa ca pentru cultura matale am confectionat singur clocitori de gaina si m-am lovit de acela probleme. Ma faci sa-mi schimb parerea despre mata ,te-am rugat ceva intr-um MP daca nu lam trimis cum trebuie imi cer scuze pentru afirmati nu sunt expert in ps.Bafta cu proiectul.

despre becuri...nu ai vazut ce becuri am pus???( nu sunt ,,becuri de la taraba"! sunt becuri care lucreaza efectiv in uscatoare,la 100grdc si umiditate relativa in aer 20-90% si le schimb o data la sase luni)

asa pentru ,,cultura mea generala"...am neste deleme: :P
comenteaza putin te rog:
zi ceva legat de puterea sursei de caldura corelata cu volumul incintei de temperatura controlata.
zi ceva despre umiditate corelata cu volumul.cum ai realizat umiditatea,prin ce metoda..cu ce ai masurat-o?ce recomanzi?
... cam ce putere sa fie la un volum de 300x300x500mm?ce sursa de caldura recomanzi?
cum e mai bine?o sursa mai puternica sau una mai slaba care sa fie alimentata cu energie mai mult timp????
este nevoie de ventilator sau nu?..cu ce se poate inlocui ventilatorul?( nu ash vrea zgomot si vibratii in incubator,oricat ar fi ele de neinsemnate)
baga niste poze

despre mp trimis...pai ce ma intrebi tu acolo...bat la clape trei zile! :P...shi...vorba ta...,,omul mai si munceste" :P
Ultima oară modificat de janese pe 28 Iun 2012, 07:35, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde janese » 28 Iun 2012, 07:30

arnautu valentin scrie:bre nea jane !bre oua de porumbel potzi baga in cutia aia?

hai ca te dau eu dracu acushi,acushi!!! :lol: tin-te ma de porumbei si lasa-te de albine!!!!ai lasat stupii in camp singurei si ai venit acasa!!!putoare!!! :lol:
janese

Mesajde janese » 28 Iun 2012, 07:37

jenica67 scrie:Mai janese, ce diagrama ai, zici ca e diagrama noastra de la cementare, numai ca temperaturile sunt ceva mai mici :D :lol:

unde ma temperaturile sunt mai mici??la cementare???? :lol:
janese

Mesajde jenica67 » 28 Iun 2012, 07:54

La dumneata, ca noi folosim vreo 920-940 C. Jenese si eu in tinerete am facut clocitoare, si iti zic ca la volumul ce il ai, ajunge un bec de 75 de W. Ideia este ca eu nu aveam termostat atunci, am facut teste cu volumul de captuseala pana am obtinut temperatura, deci dumneata trebuie sa ai sursa mai mare, ca o opresti. La incinta dumneata nu am vazut izolatia, care este f importanta si de care depinde sursa. Vantilatorul poate fi unul de calculator, unde sunt unele f silentioase, si dupa mine ar trebui sa mearga o data cu sursa de incalzire, dar nu cred ca este obligatoriu. Umiditatea o obti prin evaporarea unui volum de apa, la care controlezi suprafata de evaporare, cu reglarea initiala a acesteia.
jenica67

Mesajde mary77 » 28 Iun 2012, 18:19

Cred ca ar trebiu sa lasam omul sa munceasca sa-si termine treaba si dupa acea sa mai vorbim , se vede ca omul stie ce face doar nu o face vrun O.Z.N..Succes in continoare. (tastatura ca tastatura dar s-a inventat si telefonul :lol: )
mary77

Mesajde balanescuadrian » 28 Iun 2012, 19:24

poze...
Fişiere ataşate
Fotografie128 (Medium).jpg
Fotografie127 (Medium).jpg
nucleu de imperechiere
Fotografie125 (Medium).jpg
balanescuadrian

Mesajde balanescuadrian » 28 Iun 2012, 19:27

poze
Fişiere ataşate
Fotografie132 (Medium).jpg
Fotografie130 (Medium).jpg
balanescuadrian

Mesajde janese » 29 Iun 2012, 07:00

ce e ma dezordinea asta in stupina???? :lol: bine ca le-ai dat iarba si fan sa nu le creasca glicemia!!!!ai pus atata fan pe ei ca zici ca stupii sunt bagati in capitza de fan...nu fanul pe capace!!!!...lasa-te, ma ,de albine si ia-te de crescut bureti pleurotus, ca vad numai bureti in stupina ta!!!ai plantat botca aia pe o rama seaca :o !!!...calicule!!!!!
ps...semneaza janese ordonatu :P
baga ma niste poze meseriashe,sa rupi gura oltenilor!!!stateam si ma gandeam...tie cum sa-ti mai zic ma,incepand de anul asta???tot manz...sau bashtan???...MANZULEEEEE!!!!!!!!!!! :lol:
janese

Mesajde balanescuadrian » 29 Iun 2012, 08:06

ai zis sa iti pun poze cu ceva deosebit...ce vroiai sa itipun poze cu rame cu puiet sau miere...astea au toti..dar sa vad eu cati au curajul sa recunoasca ca au uitat sa puna rama 1/1 la crescut si albinele au crescut bureti, sau ca n-a pus suficiente rame 1/2 si la fel bureti..... cine mai are curajul sa recunoasca si greselile! ..eu am pus cele mai proaste poze..... pune si matale cateva .... app vreau sa scot si eu struti anul asta ..imi faci si mie o clocitoare!! :mrgreen:

ps: nu-ti mai aduc aminte de carnica pe care mi-ai promis-o..... poate mi-o faci cadou azi.... si iti aduc si eu cadou sosonii promisi...prietenii stiu de ce!! :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde CORNEL V. » 29 Iun 2012, 08:17

janese scrie:ce e ma dezordinea asta in stupina???? :lol: bine ca le-ai dat iarba si fan sa nu le creasca glicemia!!!!ai pus atata fan pe ei ca zici ca stupii sunt bagati in capitza de fan...nu fanul pe capace!!!!...lasa-te, ma ,de albine si ia-te de crescut bureti pleurotus, ca vad numai bureti in stupina ta!!!ai plantat botca aia pe o rama seaca :o !!!...calicule!!!!!
ps...semneaza janese ordonatu
baga ma niste poze meseriashe,sa rupi gura oltenilor!!!stateam si ma gandeam...tie cum sa-ti mai zic ma,incepand de anul asta???tot manz...sau bashtan???...MANZULEEEEE!!!!!!!!!!! :lol:

Faci matale ce faci si tot la olteni ajungi...las' ca iti punem noi ceva poze de ramai mut...rabdaree :lol: :lol:
CORNEL V.

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE