Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde andrei_calinescu » 04 Iul 2012, 16:15

serios te intreb: de unde procuri carpatina cu pedigree?
Cum e testata si validata? Foarte serios te intreb.
andrei_calinescu

Mesajde adycnst » 04 Iul 2012, 20:23

nea' janese nu crezi ca eeste prea mare motorul ala pentru centrifuga sau centrifuga prea mica pentru motor?... :lol: cred ca ar trebui sa iei un motor mai mare eu propun un motor de gipen http://www.youtube.com/watch?v=V7a242nx ... ure=fvwrel asta este elocvent se misca bine, daca nu vrei suedez cautam unul rusesc pentru matale :lol: :lol:
adycnst

Mesajde arnautu valentin » 04 Iul 2012, 21:29

bre nea jane io in locu lu matale faceam o centrifuga pe 30 40 rame !una imensa bre!bagai trei toratzii si se termina ziua!asa poate ajungeai si mata bre la floare cva nu ma scoate bre din 4 5 metrii!lasa bre ca veni acus de la urziceni si e una bre la barbulesti infloreste dupa 20 iulie1poate o prinzi si matale!pa profesoru meu!
adi1574
arnautu valentin

Mesajde andrei_calinescu » 04 Iul 2012, 22:06

ai curaj sa duci stupii langa barbulesti? eu sunt nascut in armasesti, cunosc zona
andrei_calinescu

Mesajde janese » 05 Iul 2012, 06:56

andrei_calinescu scrie:ai curaj sa duci stupii langa barbulesti? eu sunt nascut in armasesti, cunosc zona

de solul de la barbulesti,la floarea soarelui ,sa fugi ca dracu de tamaie....este un sol sarac!cum la fel de la urziceni pana la giurgeni sa nu te asezi pe partea dreapta a drumului ca la fel solul e sarac si saraturat!!
janese

Mesajde janese » 05 Iul 2012, 07:02

arnautu valentin scrie:bre nea jane io in locu lu matale faceam o centrifuga pe 30 40 rame !una imensa bre!bagai trei toratzii si se termina ziua!asa poate ajungeai si mata bre la floare cva nu ma scoate bre din 4 5 metrii!lasa bre ca veni acus de la urziceni si e una bre la barbulesti infloreste dupa 20 iulie1poate o prinzi si matale!pa profesoru meu!

hai ca te dau eu si pe tine dracu cu..,,profesorul meu" :P ne vad forumistii de zic ca suntem in cele mai bune relatzii...si cand colo ne certam la telefon zilnic,ca dracii!!! :lol: de ce ai venit ma,acasa???cine mai pune ma, pietre pe cantar???poate gasesti cantaru dat peste cap!!! :o
janese

Mesajde arnautu valentin » 05 Iul 2012, 07:33

andrei_calinescu scrie:ai curaj sa duci stupii langa barbulesti? eu sunt nascut in armasesti, cunosc zona

ma la barbulesti potzi ramane fara masina aragaz butelie rotzile de la vagon da nu cred ca fura stupii!
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 05 Iul 2012, 07:39

lasa-l ma,p-asta din france...ca vede el cand o ramane si fara chilotzi....asta nu stie ca tziganu fuge de albine si de iepure!!
janese

Mesajde andrei_calinescu » 05 Iul 2012, 12:08

Are dreptate nenea jean, de o parte si de alta intre armasesti si urziceni, pana in 78 au fost paduri. S-au defrisat ca sa fie dat pamantul in uzul agricol.
Adevarul e ca acel pamant e lunca , saratura, nu degeaba raului care trece pe-acolo(afluent al Ialomitei) ii spune Sarata. Pamantul e foarte sarac si de fapt primaria din Armasesti a reinceput impaduririle pe o buna bucata(am vazut anul trecut).
andrei_calinescu

Mesajde patrascu » 05 Iul 2012, 12:11

La Barbulesti te poti baga la somn imbracat si te trezesti dezbracat fara sa stii ce s-a intamplat au talent de iluzionisti baietii astia de culoare dubioasa :D
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde andrei_calinescu » 05 Iul 2012, 12:35

Mai patrascule,

cum necum baietii sunt celebri.
Zilele trecute ma deplasam la o prietena in Montpellier. Ma duc sa iau bilet de tramvai.
2 negrisori stateau rabunitzi langa casa de bilete si-mi zic "Domnu domnu, o moneda va rog", intr-o franceza stalcita.
Le spun "Nu am" in romana. La care ei "Manca-ti-as e d'al nostru".
Eu intreb: "De unde sunteti ma?".
Raspund ei: "De la Barbuleaua domnu' ".

Vezi ma patrascu cum stau lucrurile?
andrei_calinescu

Mesajde janese » 05 Iul 2012, 15:59

Fişiere ataşate
umid.jpg
janese

Mesajde balanescuadrian » 06 Iul 2012, 17:15

janese scrie:gata cu manivela!!!
urmatorul pas-reversibila...dar nu am diametru necesar la butoi

ai gaurit platbanda, sa-i faci legatura la pamant?!!..... ca daca vrea tot pleaca la `plimbare!!..eu am spalat-o si am uitat sa o prind si era sa se rastoarne ...... :roll:

in rest ce sa zic.... pare a fi sora cu circularu!! ...teapana... :mrgreen:

ps: mai bine faceai un zdrobitor....turteai fagurii si sanatate....curgea miera si scapai....semneaza... nepotu storcator!! :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde ionut vlv » 07 Iul 2012, 13:15

janese scrie:gata cu manivela!!!
urmatorul pas-reversibila...dar nu am diametru necesar la butoi

nea Eugene daca vrei sa te pupe soacra si tot ai chef de lucru si cu ce ,de ce nu faci o radiala.
de niste milogeala iti era dor?ajuta un copil sarac cu niste cuplaje de motor ca in poza.cu gaura de 8/8 unul si 8/10 doua buc-uri.daa si miee!!
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde janese » 07 Iul 2012, 20:02

ce cuplaj ma?? de encoder sau cuplaj elastic cu gheare dintre motor si utilaj???

ma deranjeraza cuvinatul..,,niste"... o mie,doua??? :P
janese

Mesajde ionut vlv » 07 Iul 2012, 23:50

cuplaj intre motor si utilaj.am zis ,unul cu gaura la interior de 8 si doua cu gaura de 8 intr-o parte si 10 in cealalta.trebuie sa pun intre motoarele pas cu pas si surubul cu bile,nu reusesc sa la aliniez bine.
Fişiere ataşate
Oldham19c.jpg
cam asa ceva,dar poate fi si altfel
Oldham19c.jpg (5.89 KiB) Vizualizat de 7823 ori
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE