casca este pentru eventualitatea ca pica vreun roi in capul meu!!!
Ioan Guist scrie:Uite ce ar zice:
Daca ar starlucii purici si capusele ca licuricii,in PH ar fi ca si in Las Vegas.
CATALIN scrie:la asta ma gandeam si u maestre
imi aduc aminte de (altercatiile )dintre dumneavoastra si el
era altceva
ce se mai sicanau cine? jenase si gicanu
janese scrie:ma lasa vederea pe an ce trece...si transvazarea lasa de dorit anu asta!...asa ca ma adaptez.....casca cu lupa si lanterna.....am doi caini pitici la vatra stupinei...cand intram acolo pana nu le dadeam doua franzele nu taceau din latrat...acu...am pus casca pe cap si s-au bagat in cotetz..de nu au mai miscat!!!
Bambucha scrie:Au crescut, au iesit, probabil insa ca nu mai apuca "dansul iubirii" noaptea inghetandu-le dorsalul la 8-9 grade in nuclee
CORNEL V. scrie:janese scrie:ma lasa vederea pe an ce trece...si transvazarea lasa de dorit anu asta!...asa ca ma adaptez.....casca cu lupa si lanterna.....am doi caini pitici la vatra stupinei...cand intram acolo pana nu le dadeam doua franzele nu taceau din latrat...acu...am pus casca pe cap si s-au bagat in cotetz..de nu au mai miscat!!!
Cainii ca si cainii,da' vezi sa nu te vada subalternii...ce-or mai zice pe la colturi...da' alta lanterna mai mare nu gasisi , nene...cu aia ma vezi si pe mine cand umblu noaptea si pe unde...si cu cine
![]()
![]()
Sa traiesti
CORNEL V. scrie:janese scrie:ma lasa vederea pe an ce trece...si transvazarea lasa de dorit anu asta!...asa ca ma adaptez.....casca cu lupa si lanterna.....am doi caini pitici la vatra stupinei...cand intram acolo pana nu le dadeam doua franzele nu taceau din latrat...acu...am pus casca pe cap si s-au bagat in cotetz..de nu au mai miscat!!!
Cainii ca si cainii,da' vezi sa nu te vada subalternii...ce-or mai zice pe la colturi...da' alta lanterna mai mare nu gasisi , nene...cu aia ma vezi si pe mine cand umblu noaptea si pe unde...si cu cine
![]()
![]()
Sa traiesti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori