Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde alt stupar » 18 Noi 2014, 13:38

Hei, nene Eugene :D
Mi-era dor oleavca de matale, pe bune, am tot vrut sa intreb la "CEI CARE NU MAI SCRIU" pe unde-ti umbla pasii, noroc ca dadui ochi la Craiova cu nepotul asta de-al doilea a lu` matale si ma lamuri :roll:
Zici ca asa... iarna te muti in tarile calde, ca pasarile migratoare ? :D
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde CORNEL V. » 18 Noi 2014, 16:17

janese scrie:forumistilorrrr(mai ales cornel.v)!!!mai aveti ma albine???

Mai am si albine ,nea Jane ;)
Tocmai vroiam sa plec cu ele in pastoral in Madagascar,dar fiind clima ca la matale acolo,am renuntat :lol:

Intrebarea e alta...turtilii le-ai pus? :roll:

Te-am pupat.

ps.Sa nu te puna Sfantul sa nu-mi dai un tirr cand te intorci,ca ce o fi la gura mea nu te spala nici apele Nilului.
Ultima oară modificat de CORNEL V. pe 18 Noi 2014, 16:28, modificat de 3 ori în total.
CORNEL V.

Mesajde andrei_calinescu » 18 Noi 2014, 16:20

Te pup.

"acu sper ca am vazut luminita de la capatul tunelului!"

La ce te referi aici?
andrei_calinescu

Mesajde janese » 18 Noi 2014, 20:35

hai ca merge netu"
la ce dracu sa ma refer ,ma???tu nu stii....???la omu sarac ,aia ,se scoala in biserica...mamaliga-i cade in rahat...si pe deasupra mai ramane si fara job!!!(acu se zice mai modern...,,cu acordul ambelor parti")!!!
ce dracu e asa greu de presupus????..frantuzule!!!!si pe deasupra mai pui si tu spirt pe rana sa usture si mai tare!!!!va pup,puturosilor!!!!! ;)
Ultima oară modificat de janese pe 18 Noi 2014, 20:42, modificat de 2 ori în total.
janese

Mesajde janese » 18 Noi 2014, 20:36

janese scrie:hai ca merge netu"
la ce dracu sa ma refer ,ma???tu nu stii....???la omu sarac ,aia ,se scoala in biserica...mamaliga-i cade in rahat...si pe deasupra mai ramane si fara job!!!
ce dracu e asa greu de presupus????..frantuzule!!!!si ca sa fie treaba oablaaa..... mai pui si tu spirt pe rana sa usture si mai tare!!!!va pup,puturosilor!!!!! ;)
janese

Mesajde janese » 18 Noi 2014, 20:38

hai ca iar am apasat aiurea pe clape!!!...cu turtili...nu am probleme deocamdata ca i-am aranjat..... ca doar am fost casnic!!!! :lol: ...i-am aranjat ma cornel v.....dar pana la 25 decembrie!!!!!apoi....turtiliiiii!!!!la putere!!!!dar la anuuuuuu...vor avea pana-n mai numai salcam in cutie!!!deja soacra-mea a inceput productia de turte!!!ps...cu zaharelul ei,ca doar deh!!!eu sunt sarac!!!!
janese

Mesajde popageorgian » 18 Noi 2014, 21:00

janese scrie:hai ca iar am apasat aiurea pe clape!!!...cu turtili...nu am probleme deocamdata ca i-am aranjat..... ca doar am fost casnic!!!! :lol: ...i-am aranjat ma cornel v.....dar pana la 25 decembrie!!!!!apoi....turtiliiiii!!!!la putere!!!!dar la anuuuuuu...vor avea pana-n mai numai salcam in cutie!!!deja soacra-mea a inceput productia de turte!!!ps...cu zaharelul ei,ca doar deh!!!eu sunt sarac!!!!

sunt cu fratimio pe forum si ne tavalim pe jos :lol: de ... doar incerc sa-l fac apicultor!
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde janese » 18 Noi 2014, 21:13

lasa-la ma in pace!!!apicultura o face doar batranii si aia mai demult insurati!!!asta mai micu,ca e crud in casnicie trebui sa se ocupe de nevasta-sa!!!!!ca altfellllll :idea:
janese

Mesajde janese » 18 Noi 2014, 21:18

janese scrie:hai ca iar am apasat aiurea pe clape!!!...cu turtili...nu am probleme deocamdata ca i-am aranjat..... ca doar am fost casnic!!!! :lol: ...i-am aranjat ma cornel v.....dar pana la 25 decembrie!!!!!apoi....turtiliiiii!!!!la putere!!!!dar la anuuuuuu...vor avea pana-n mai numai salcam in cutie!!!deja soacra-mea a inceput productia de turte!!!ps...cu zaharelul ei,ca doar deh!!!eu sunt sarac!!!!

am scris gresit!! nu vor avea doar miere de salcam in cutie!...ca mierea de salcam va fi in borcane la vanzare!!!!dar daca au nitzica sfecla in cutie ce are???ca doar sunt invatati...nu au mancat toata iernile numai zaharel???si ala pe sponci!!!incepand din noiembrie...cand treceam printre stupi ii auzeam rontaind acolo la zahar pudra!!!pardon!!!la zahar cristale!!!!ca deh!!! doar sunt tinere albinele mele si au dinti buni!!!..pardon...specific...cad treceam o data pe iarna printre ei!!!ca in rest o trimite-am pe soacramea!!!!sa vada daca a furat cineva poarta cu lacat cu tot!!!sau daca e vreun roi in vreun prun!!!ca am pruni daia ca trestia si nu fac prune decat o data la cinshpe ani!!!!deh...om sarac!!!
:lol:
janese

Mesajde balanescuadrian » 28 Noi 2014, 14:14

nea japonese....sa zic si eu ceva..... m-am dat drk cu apicultura algeriana...

.zii ceva si de apicultura japoneza!! :mrgreen:

ps: credeai ca scapi de mine asa usor....acu vazu-i pozele..ma intrebam c mai faci si pe unde umbli..

ps: primul gand a fost sa iti cer un borcan cu miere algeriana..dar mai bine .... adu-mi o gazela!! :idea: :D
balanescuadrian

Mesajde nitadorumax@yahoo.ca » 28 Noi 2014, 14:42

Va urmaresc cu mare interes de mult timp, sunteti toti, absolut toti, ,, minunati ", apreciez in mod deosebit ,, spiritul " dlui ,, Janese ".
Sa fiti sanatosi si sa mai postati multi ani inainte !
nitadorumax@yahoo.ca

Mesajde cobi » 07 Dec 2014, 15:34

nitadorumax@yahoo.ca scrie:.....

Sunteti stabilit in Canada?

nitadorumax@yahoo.ca scrie:... apreciez in mod deosebit ,, spiritul " dlui ,, Janese "... !

Subscriu. :D
cobi

Mesajde nae » 07 Dec 2014, 16:36

Sa traiesti nea Janese !, aud ca ai revenit in Ro .
Sanatate d-tale si familiei .
nae

Mesajde nitadorumax@yahoo.ca » 14 Ian 2015, 13:53

Oare ,, spumosii " apicultori ai acestui forum si-au pierdut umorul, se intampla ceva ? Ar fi mare pacat !
nitadorumax@yahoo.ca

Mesajde Ioan Guist » 14 Ian 2015, 14:11

Cum sa nu-ti pierzi umorul cand de 120 de ani, janese ne iexplica cum e cu turtilii din sf Niculai si pana in ...tei !!?? :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE