Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde Florin Dobre » 15 Ian 2015, 21:49

janese scrie:nu sant astia ma!!! argeseanul zice de mortii aia 4 intr-unu!!!am sapte bucati...lungi cat coparselu!!!

Te da Ursu in instanta pentru plagiat. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde janese » 15 Ian 2015, 21:50

ma nepoate!!...ia zi ma ! ce ma sfatuiesti sa postez asa ca sa le sa le sleiesc astora mucii pe piept??? :lol: :lol: (,,astora" adecaaaa......pretenilor mei !!!olteni,moldoveni...ardeleni..in special ,,cisnadioreni"!!! :P
apropos ,,,pe apiardeal am vazut ca e pretenie mare intre dragos 2006 si calmus ala micu!!!!cine stie ce interes mai are rechinul ala de d2006!!!sa traiesti ramniceneee! :lol:
janese

Mesajde Florin Dobre » 15 Ian 2015, 21:51

popageorgian scrie:Doamneeeeee !!!! ce amintiri iti starneste!!!

Ai carat la ei? :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde popageorgian » 15 Ian 2015, 21:54

janese scrie:ma nepoate!!...ia zi ma ! ce ma sfatuiesti sa postez asa ca sa le sa le sleiesc astora mucii pe piept??? :lol: :lol: (,,astora" adecaaaa......pretenilor mei !!!olteni,moldoveni...ardeleni..in special ,,cisnadioreni"!!! :P
apropos ,,,pe apiardeal am vazut ca e pretenie mare intre dragos 2006 si calmus ala micu!!!!cine stie ce interes mai are rechinul ala de d2006!!!sa traiesti ramniceneee! :lol:

nu pune nimic nea eugene!
cum adica ? sa faca si ei cate ceva si dupa aia...... poze! :lol:
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde janese » 15 Ian 2015, 21:54

apropos de ursu...aci langa satucul meu..am doi frati cu stupine..stupari de vreo cinci ani...si anu asta..au luat de curiozitate o cutie typ ursu...daia cu camara de vizitare..sa-l vada si ei cum arata!...au ridicat capacu si nu au vazut mare lucru!! si m-au intrebat acu ce sa faca cu el ca nu le place!!!si i-am intrebat: da ce va asteptati ma? , :P sa fie si ursu inauntru???
janese

Mesajde popageorgian » 15 Ian 2015, 21:55

Florin Dobre scrie:
popageorgian scrie:Doamneeeeee !!!! ce amintiri iti starneste!!!

Ai carat la ei? :lol:

nu eu! are armata cu el!!!
seful e sef!

popageorgian

Mesajde janese » 15 Ian 2015, 21:57

CORNEL V. scrie:Nea Jane,acum doua zile am avut drum la capitala...m-am gandit doua zile sa trec pe la matale sa-ti aduc o mana de cuie ,o bobina de sarma,material de rame...ca deh ai pofta de munca si nu ai cu ce face treaba...harnicutule :lol:

ia zi ma putoare olteneasca: ce ai facut tu in douajdezile de concediu!!!??? ca pe 16 adeca maine...incepi munca!!! daca treceai pe la mine..poate imi aduceai si mie o lingurita de miere pentru copilasii mei!!!
Ultima oară modificat de janese pe 15 Ian 2015, 22:00, modificat de 3 ori în total.
janese

Mesajde popageorgian » 15 Ian 2015, 21:59

janese scrie:apropos de ursu...aci langa satucul meu..am doi frati cu stupine..stupari de vreo cinci ani...si anu asta..au luat de curiozitate o cutie typ ursu...daia cu camara de vizitare..sa-l vada si ei cum arata!...au ridicat capacu si nu au vazut mare lucru!! si m-au intrebat acu ce sa faca cu el ca nu le place!!!si i-am intrebat: da ce va asteptati ma? , :P sa fie si ursu inauntru???

eu imi luam 1 mc cherestea cu banii aia.... si faceam si dregeam .........
ps. ce frumos e somnul la 9 dimineata!

popageorgian

Mesajde arnautu valentin » 15 Ian 2015, 22:14

bre nea jane lasa bre gargara ca acusa vine rapicioru si tot cu chilotii n vine te prinde :D
adi1574
arnautu valentin

Mesajde CORNEL V. » 15 Ian 2015, 22:18

janese scrie:
CORNEL V. scrie:Nea Jane,acum doua zile am avut drum la capitala...m-am gandit doua zile sa trec pe la matale sa-ti aduc o mana de cuie ,o bobina de sarma,material de rame...ca deh ai pofta de munca si nu ai cu ce face treaba...harnicutule :lol:

ia zi ma putoare olteneasca: ce ai facut tu in douajdezile de concediu!!!??? ca pe 16 adeca maine...incepi munca!!! daca treceai pe la mine..poate imi aduceai si mie o lingurita de miere pentru copilasii mei!!!

Cel mai bun care puteam sa-l fac...am cugetat :mrgreen:
CORNEL V.

Mesajde janese » 15 Ian 2015, 22:20

arnautu valentin scrie:bre nea jane lasa bre gargara ca acusa vine rapicioru si tot cu chilotii n vine te prinde :D

:lol: :lol: :lol: ..ma puturosuleeee!!! tu mai lipseai d-aici!!!...ia zi ma...mi-ai spus ca ai in plan in fiecare zi sa faci cate 50 de rame...astfel incat sambata sa ai 250 de rame la gata....ESTI IN PLAN AU BA?????spovedeste-te aici la bisericutza!!!! :P ati tabarat toti pe mine ca musca pe c*cat!
janese

Mesajde CORNEL V. » 15 Ian 2015, 22:21

Si inca ceva,nea Jane...daca treceam pe la matale....obligatoriu trebuia sa trec si pe la nepotu ...si cica terminase cafeaua si fara cafea nu se poate :lol:
CORNEL V.

Mesajde janese » 15 Ian 2015, 22:26

CORNEL V. scrie:Si inca ceva,nea Jane...daca treceam pe la matale....obligatoriu trebuia sa trec si pe la nepotu ...si cica terminase cafeaua si fara cafea nu se poate :lol:

intai treceai pe la el...asta din gaesti e darnic!...iti dadea un borcanel de miericica,...pe care mi-l dadeai mie !!! :P imi place rau mierea lu georgica...dar cand ma duc pe la el...ori imi face gogosi...ori clatite....ca mierea o tine pitita!!!!
cu voi acilea am uitat dracu si sa mai fumezez!!!
janese

Mesajde CORNEL V. » 15 Ian 2015, 22:34

Uitasi sa fumezi,dar eu ce dracu fac,ca nu mai am decat o tzagare pana dimineata si mi-e lene sa cobor....de fapt sunt in suferinta si n-are cine sa-mi aduca...imi dai si mie una...o tzagare,bre, nu altceva :lol:
CORNEL V.

Mesajde janese » 15 Ian 2015, 22:39

cauta-l ma pe pupe ca ala zice ca are schiuri ..coboara repede!!!
despre tzagare...oblig-o pe doamna sa fumeze...si nu ramai niciodata fara tzagari! furi de la sotie!!!...eu asa am facut!!! :P
janese

Mesajde popageorgian » 15 Ian 2015, 22:47

janese scrie:
CORNEL V. scrie:Si inca ceva,nea Jane...daca treceam pe la matale....obligatoriu trebuia sa trec si pe la nepotu ...si cica terminase cafeaua si fara cafea nu se poate :lol:

intai treceai pe la el...asta din gaesti e darnic!...iti dadea un borcanel de miericica,...pe care mi-l dadeai mie !!! :P imi place rau mierea lu georgica...dar cand ma duc pe la el...ori imi face gogosi...ori clatite....ca mierea o tine pitita!!!!
cu voi acilea am uitat dracu si sa mai fumezez!!!

breeee ! ce buna e mierea de la matale !
ce sa facem bre , la toti ni-i greu ! o clatita , o gogoasa , o friptura(mereu ai refuzat) sau nu manci porc?
miere nu mai am ca am vandut-o, deh m-am mutat la casa noua :lol: . bine zici de tzgara ca ma duc sa mai arunc si eu un chistoc langa cele de jos , daca ma vede femeia ca le dau eu face gura cat trenul :lol: ,asa ca ii zic - nea jan le-a lasat si tace ca de.. ii place mierea de tei

popageorgian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE