Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: profu online sechestrare stupi

Mesajde catalin_viezure_6 » 02 Feb 2013, 00:50

ADITZU scrie:ala care filmeaza e de fapt o ea si care probabil este sotia lui "profu online" bai cert este un lucru in ambele cazuri nu se procedeaza in astfel de cazuri , nici ala nu ii arunca stupii si nici celalalt nu vine sa sara la gatul lui , asa ca treaba lor sa sa dascurca :))

asa e trebuia sa cheme politia sau sa ajunga la o rezolvare :) ala de filmeaza e asistentul lui nu e o ea ... credema deaia radeam :lol:
catalin_viezure_6

Mesajde balanescuadrian » 02 Feb 2013, 15:03

asa nu!!

http://www.youtube.com/watch?v=VgWJOHCen70

don profesor a uitat sa spuna ca metoda cu polistiren a vazut-o la altcineva ...atasez o poza de la mine de anul trecut, iar eu am vazut metoda asta la teinegru acum vreo 3 ani ..... sa speram ca nu isi insuseste metoda asta.
Gaura in polistiren nu are nici o utilitate, putem taia mai igusta diafragma de polisirenm iar albinele vor trece pe deasupra, daca mai au de gand sa se miste la temperatura de -6 gr.

Ce m-a uimit este afirmatia ca nu iti poti da seama cat de mult sa strangi cuibul toamna, pai ce apicultor esti daca nici un cuib nu stii sa il strangi cum trebuie, incat sa umbli la -6 gr sa restrangi cuibul ..... undeva este o greseala pe care omite sa o mentioneze!! minutul 12.20 este momentul in care mentioneaza ca nu iti dai seama ....
Fişiere ataşate
DSC03362.JPG
balanescuadrian

Mesajde costi_vic_ro » 03 Feb 2013, 18:55

buna seara tuturor.anul trecut urmarind filmuletele de pe net al dn-lui ursu ,m-am decis sa cumpar vol 1 si 2 de video manual asa zisa ^scoala de apicultura^, eu fiind la inceput de aceasta taina a apiculturii.insa cand am urmarit toate dvd-urile am constatat ca numai apicultura nu invat ci doar un manual de utilizare a acestui stup 3 in 1.parerea mea este ca acest stup nu este viabil si eficient pt ca se stie ca poate ^functiona^ doar la familiile puternice,iar in romania intr-un sezon secetos si ploios numai puternice nu sunt.iar rama oarba ar fi eficienta doar in momentul cand s-ar ridica esalonat asa cum am descoperit aici http://www.youtube.com/watch?v=e6YxE7lQM4M si aicihttp://www.youtube.com/watch?v=2z5dGlD5Cos.
costi_vic_ro

Mesajde marian carstea » 03 Feb 2013, 19:20

va salut cu respect seceta prelungita din tara noastra afecteaza si apicultura culesurile fiind mai sarace si mai scurte ca durata ne face sa intretinem famili puternice capabile sa valorifice culesul la parametri maximi pe o perioada scurta de tinp ,poate inviitor acest stup vine in ajutorul nostru.
marian carstea

Mesajde geangu » 03 Feb 2013, 20:09

ce va mira, chiar stupul sau este inventat intr o revista de prin anii 40.insa practica a demonstrat ca cei care fac performanta fololsesc altfel de stupi. cat tupeu poti sa ai, sa zici ca ai descoperit stupul minune cand cei care detin ferme de mii de stupi folosesc modelele consacrate care si au spus eficienta in zeci de ani.
geangu

Mesajde nelutzu-api-cool » 09 Iul 2013, 11:31

:shock: Daca te consideri o personalitate in domeniul apiculturii, care vine cu o mare "inovatie", nu iti permiti sa postezi, macar pentru imagine, asemenea balacareli "ca la usa cortului" pe youtube..Limbaj..atitudine..ZERO!! Oricum imi formasem o parere despre "profu' online", dar filmuletul asta mi-o confirma, si ma ajuta sa mi-o sustin.. :lol:
Vreau ca tot omul să priceapă
Această diferenţă mare:
Albina moare când înţeapă
Iar el, de nu înţeapă, moare!

http://nelutuapicool.sunphoto.ro
nelutzu-api-cool

Anterior

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII