Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Ce avem noi aici

Mesajde Pustache » 25 Ian 2012, 01:13

Da,sti cum e in viata totul e pana prinzi practica,M-am sters de sange si de praf si-am schimbat tactica .Sunt perfect adaptat acum,doar ca practica tot ma lasa rece ca Antarctica.
Pustache

Re: Ce avem noi aici

Mesajde Pustache » 25 Ian 2012, 01:16

Da,sti cum e in viata totul e pana prinzi practica,M-am sters de sange si de praf si-am schimbat tactica .Sunt perfect adaptat acum,doar ca practica tot ma lasa rece ca Antarctica.
Pustache

Mesajde Pustache » 25 Ian 2012, 01:18

Pustache

Mesajde Ioan Guist » 25 Ian 2012, 08:34

Chiar asa.
Ia sa vedem! Ce avem noi aici?!?
http://www.youtube.com/watch?v=GOJ-mtPAIVA

Bune filmele postate.
Multumesc
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde peterneamt » 25 Ian 2012, 14:11

Chiar, ce avem noi aici ? o fi varul Domnului Ioan (cam seamana ) si aia o fi vestita cusca de imperechere (dar nu ii vad ventilatorul )? A da infometeaza trintorii . :roll:
ps. multumesc, filmele sunt educative si interesante.
peterneamt

Mesajde lucky5strike » 25 Ian 2012, 22:17

Nu infometeaza trantorii, ii sileste la un zbor in cusca in interesul defecarii.

Util in interesul recoltarii de material seminal, in cele ce urmeaza.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Pustache » 28 Ian 2012, 04:31

Aveam peste 100 de filme salvate dupa forumurile si siteurile din toata lumea dar am ezitat sa le pun si acum nu le mai am, a venit vremea sa regret , recuperez la primavara fac un film din stupina. Din primul contact al meu cu lemnul a iesit asta http://www.youtube.com/watch?v=RYf_f-m_wvg am ales orizontal deoarece mi sa parut mai simplu de executat [nici vorba] acum e gol astepta primavara.
Pustache

Mesajde peterneamt » 28 Ian 2012, 10:44

lucky5strike scrie:Nu infometeaza trantorii, ii sileste la un zbor in cusca in interesul defecarii.

Util in interesul recoltarii de material seminal, in cele ce urmeaza.

Titlul m-a inspirat si am incercat o glumita, ( scopul este golirea intestinelor pentru a evita contaminarea spermei cu fecale, deci sunt necesare atit infometarea cit si defecatia ) dar iar am fost inteles gresit si tocmai de tine. Prin 1976 a aparut la editura Apimondia Bucuresti editia a 2-a a cartii "Insamintarea artificiala a matcii" de Friedrich Ruttner cu prefata semnata de dr. ing. V. Harnaj (in mai multe limbi printre care si a noastra ). Pe vremea acea ACA producea si exporta aparate de insamintat artificial matci. Noi suntem vorba lui Eminescu epigonii .

ps. daca veneai aseara la club 300 unde ne-am intilnit din nou (domnii Dan , Jan, eu ) poate conversatia pe tema cresterii matcilor era mai interesanta ,dar nu este timpul trecut, ca duminica se discuta la ACA aceasta tema si este prezentata de domnul Cotoi, iar dupa ne mai proptim la o cafea.
peterneamt

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII