lucky5strike scrie:Jonny "Primaru"... las' frate... pe tine te trece direct la etaj, la provizii... nu ca pe noi, la munca de jos...
asd2 scrie:Daca tot nu trece pe Carpatine ma lasa rece.
Shrek scrie:Respect!
Totusi, nu sunt de acord cu stema pe drapel. Fiecare regim si-a pus stema care ii convenea iar unii au murit pentru a lăsa drapelul curat. Doar culorile au rămas aceleasi.
Iti cam place sa tragi cu ochiu'..... Nu te-ai putut abtine sa nu te uiți pe furis in....... stupul lu' tanti Laura!
Neafiliatul scrie:Dorian,
Urmărim cu atenţie postările tale , chiar dacă uneori eşti nevoit să le tai elanul unor filozofi din ţară. De teorie , de multe ori greşită , suntem sătui , vrem acest curs practic . În această primăvară , un prieten pe ME şi eu pe DB , am
verificat teoria inversării corpurilor . Îţi dăm dreptate , teoria din cărţi nu se confirmă . Păcat că am lucrat greşit atâţia ani .
Există în postările tale o sincopă în evoluţia familiilor tale de albine , chiar dacă , între timp , ne-ai fâcut o surpriză plăcută cu locaţia România.
1. În ultimele filme stupii erau pe două corpuri , aşa cum au ieşit din iarnă . Când s-a adăugat al treilea corp , înaintea , în timpul , sau după stimulări ?
2. Stupii arată acum aşa din stimulări sau de la lucernă , ori din ambele ? De acum arată-ne , te rugăm , fiecare adăugare de corpuri ( momentul şi puterea familiei ) .
3. Cu roiurile ne-ai lăsat cu ochii în soare , la fel şi cu obţinerea mătcilor .
4 . Am întrebat cândva cum obţii o ceară aşa curată , dar , şi atunci s-au găsit unii care să devieze discuţiie . Poate vei avea în vedere filme cu procesul tehnologic ( al tău , aşa cum o obţii ) .
5 . În ultimul film , pe stupi sunt două feluri de podişoare : unul , cel arătat şi anul trecut , drept , şi altul cu o ramă în partea superioară , a cărui utilitate o pot înţelege , dar în alt context . Nu se strânge apa acolo ?
Scuze pentru insistenţă . Mulţumesc anticipat .
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori