Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: APOCALIPSA= DISPARITIA ALBINELOR

Mesajde TDI » 17 Mai 2014, 20:32

Domnule Alexandru la nivelul Uniunii Europene adaosul cuantificat în bani realizat prin polenizare cu ajutorul Apis Mellifera este de 294 miliarde de euro. 3 sferturi din tot ce înseamnă floare nu poate supravieţui fără polenizarea realizată cu ajutorul insectelor.
TDI

Mesajde stefanmadalin » 17 Mai 2014, 22:02

radualexandru scrie:Daca toate albinele ar muri azi... omenirea ar mai trai inca 1 milion de ani. Pe putin...

Majoritatea plantelor NU sunt polenizate de albine, ci de alte insecte (exista si o gramada de plante care nici macar nu au nevoie de insecte pentru polenizare). Exista CONTINENTE unde albina nici nu a existat decat de cateva sute de ani.

ARGUMENTEAZA!!
stefanmadalin

Mesajde peterneamt » 18 Mai 2014, 23:55

radualexandru scrie:Daca toate albinele ar muri azi... omenirea ar mai trai inca 1 milion de ani. Pe putin...

Majoritatea plantelor NU sunt polenizate de albine, ci de alte insecte (exista si o gramada de plante care nici macar nu au nevoie de insecte pentru polenizare). Exista CONTINENTE unde albina nici nu a existat decat de cateva sute de ani.

MACHEA! Când vorbim de albine nu ne referim numai la apis melifera. Aerul, apa, solul.......clima....nu mai sunt cum erau acum 50 de ani.....Mergem pe un drum fără întoarcere şi cu fiecare an constatăm că ridmul în care dispar specii de plante şi animale de pe Tera este tot mai accelerat............şi........Otrăvim solul şi implicit pânza freatică cu tot felul de pesticide şi ne otrăvim şi pe noi şi pe copii copiilor noştrii.......în numele profitului imediat......că doar banul e ochiul..... :twisted:
ps. părerea mea este că eşti cel puţin ignorant sau poate prea tânăr, iar eu prea obosit să scriu de ecosistemele...... ;)
peterneamt

Mesajde Adi Hodis » 19 Mai 2014, 01:39

Radule, eu te-am mai citit si am stat in banca mea ... dar la ce ai scris mai sus, nu mai stau ... te invit sa faci o afacere grandioasa.
Poti dovedi afirmatiile ? ... nu mie ci americanilor. Aia platesc bani grei, da grei, pentru polenizare cu ajutorul albinelor.
Daca poti sa dovedesti, le vinzi patentul si te-ai îmbogatit asa, dintr-o ... afirmatie. :idea:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde zimtelro » 19 Mai 2014, 07:42

radualexandru are dreptate, vom manca in urmatorul milion de ani legume si carne modificate genetic, si vom intrece cele mai faimoase mumii ale vremii, nu-i asa radu? ;)
zimtelro

Anterior

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII