Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Oare cate greseli face omul asta aici????????

Mesajde clabescu.marius » 07 Mar 2014, 18:01

Tipul asta ori nu are idee ce face ori este tampit....priviti cum muta rama port botci in stupul finisor neperiate albinele ramase pe rama din starter si la final mai adauga o rama plina cu albina din starter care zice ca are miere pe ea.Si eu sunt incepator dar cred ca greselile care le face el sunt primele lucruri care sunt scrise in cartile despre cresterea matcilor. Oare ce o fi iesit acolo??? :o :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=ezN15CxkAjw
Când îmi face vre-o figură
Vreo albină oarecare,
Generos, pe-nţepătură,
Pun tot eu un praf de sare.
clabescu.marius

Re: Oare cate greseli face omul asta aici????????

Mesajde nae » 07 Mar 2014, 21:15

Prietene , usor cu pianul ca .. ''doare'' .
Am vazut pana la repunerea hanemannului ... , poti sa-i reprosezi ca are doua maini stangi , ca baga rama PB intr-o ''gaura''= nu stie ce are stanga-dreapta ,... ; TU, poti lua notite nu poti comenta = nici EU ca ,in matci, sunt pinguin .
(n-am uitat ca m-am autobanat dar ... )
:oops:
[ n-am inteles ce vorbeste :D dar imi place entuziazmul lui = pupici ]
nae

Mesajde clabescu.marius » 07 Mar 2014, 23:37

nae scrie:Prietene , usor cu pianul ca .. ''doare'' .
Am vazut pana la repunerea hanemannului ... , poti sa-i reprosezi ca are doua maini stangi , ca baga rama PB intr-o ''gaura''= nu stie ce are stanga-dreapta ,... ; TU, poti lua notite nu poti comenta = nici EU ca ,in matci, sunt pinguin .
(n-am uitat ca m-am autobanat dar ... )
:oops:
[ n-am inteles ce vorbeste :D dar imi place entuziazmul lui = pupici ]

nu pot comenta asta este sigur deoarece si eu sunt la inceput, dar sunt sigur ca a fost o tocana dupa ce a pus capacul....
Vreo albină oarecare,
Generos, pe-nţepătură,
clabescu.marius

Mesajde cristi x » 08 Mar 2014, 11:22

albinele dintr-un stup fara matca nu sunt agresive si sunt acceptate imediat de o familie normala. daca ai si un mic cules, nici nu-si dau seama. faptul ca individul este putin cam stangaci in manevre nu inseamna ca este chiar nepriceput.
eu primavara familiile care le gasesc fara matca le asez cu corp cu tot deasupra unui stup mai slabut, dar asta cand infloresc pomii si nu se intampla nimic.
multi dintre noi au satisfactia sa gaseasca "unul mai prost ca mine". incercati sa priviti, sa analizati si sa pastrati ceiace vi se pare logic.
tatal meu avea o vorba: "uneori si de la vite poti sa iei putina minte". asa ca nu va grabiti sa fiti primii care arunca piatra.
cristi x

Mesajde clabescu.marius » 08 Mar 2014, 14:10

Poate accepta ele unele straine dar nici ceea ce face el nu am gasit scris nicaieri negru pe alb asa ca pana la proba contrarie raman la parerea ca ramele alea trebuiau periate de albina.Si da intradevar am invatat ceva si anume ASA NU.... Sanatate!!! :)
Vreo albină oarecare,
Generos, pe-nţepătură,
clabescu.marius

Mesajde nae » 08 Mar 2014, 21:32

clabescu.marius scrie:Tipul asta ori nu are idee ce face ori este tampit....

:(
nae

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII