kamy scrie:daca asta e plantata in sept 2012,e afacere doar pentru vanzatorii de rasaduri si eventual pentru milenisti!
daca intr-un an si oleaca a crescut cat o tufa de stevie atunci mai bine investesti in brusturi ca e plante medicinale!
clucian scrie:happy ai un mare LIKE. Tot ce ai spus/scris e corect.
kamy scrie:no mai incape o dezamajeala?am fost azi pe intunecat sa vad o alta PLANTATIE DE PAULOWNIA,acelasi efect ca in chipul pozat ieri care amu m-am maniat si-l pun pe forum!
alexpog scrie:Buna. Plantatia din imagine imi apartine. Aproape de aceasta mai am una care nu se compara cu cea din imagine. De ce? Fiindca acolo a fost terenul pregatit ca la carte iar aici nu a fost nici cel putin arat. Deci nu e nici vina mea si nici a plantei, fiindca planta chiar are potential, ci a celor care mi-au garantat ca planta va creste si asa!
liviutzbogos scrie:alexpog scrie:Buna. Plantatia din imagine imi apartine. Aproape de aceasta mai am una care nu se compara cu cea din imagine. De ce? Fiindca acolo a fost terenul pregatit ca la carte iar aici nu a fost nici cel putin arat. Deci nu e nici vina mea si nici a plantei, fiindca planta chiar are potential, ci a celor care mi-au garantat ca planta va creste si asa!
Sa inteleg ca paulownia nu-i ca prunul sau corcodusul, sa cresca si pe pasuni. Terenul trebuie pregatit, arat, discuit?
alexpog scrie:Da, asa e! Altfel intarzie mult cresterea!
alexpog scrie:kamy scrie:no mai incape o dezamajeala?am fost azi pe intunecat sa vad o alta PLANTATIE DE PAULOWNIA,acelasi efect ca in chipul pozat ieri care amu m-am maniat si-l pun pe forum!
Buna. Plantatia din imagine imi apartine. Aproape de aceasta mai am una care nu se compara cu cea din imagine. De ce? Fiindca acolo a fost terenul pregatit ca la carte iar aici nu a fost nici cel putin arat. Deci nu e nici vina mea si nici a plantei, fiindca planta chiar are potential, ci a celor care mi-au garantat ca planta va creste si asa!
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori