atty_AR scrie:Salutare!
Stiti ceva despre LE99 pioner, da ceva nectar? Are tulpina joasa si clopul mare, e ceva produs mai nou de la pioner. Zic fermierii ca e net superioara fata de LE19(care nici nectar nu da) la productie pe ha si tot mai multi trec pe LE99.
LE25 da nectar bine, sper sa fie la fel si LE99 altfel pot sa agat dalta si masca in cui!
nu sta daca nu baga ! cauta si mutate ca floaarea da nespus de bine anu asta .DaniApis scrie:Am ajuns de 2 zile si nu baga nimic.. albinele vin la rame daca le lasi afara... M-am interesat de soi si este pioneer P64LE99 , tratata cu foliar pe baza de sulf, mai sunt si alte sole de fs neinflorite in zona.
Sparlici scrie:atty_AR scrie:Salutare!
Stiti ceva despre LE99 pioner, da ceva nectar? Are tulpina joasa si clopul mare, e ceva produs mai nou de la pioner. Zic fermierii ca e net superioara fata de LE19(care nici nectar nu da) la productie pe ha si tot mai multi trec pe LE99.
LE25 da nectar bine, sper sa fie la fel si LE99 altfel pot sa agat dalta si masca in cui!
Eu sunt la un lan de Pioneer LE99 si pot spune ca da ceva. Nu foarte tare, dar se cunoaste.
cristi_vidican scrie:Nopti reci, cantare slabe la Fs. A mai fost asa acum vreo 3 ani. Toata luna iulie am avut cantare de max 1 kg
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori