alt stupar scrie:raman la parerea ca singura voce (desi s-a auzit piano) care a incercat macar cat-de-cat sa reprezinte interesele apicultorului la recentele negocieri MADR a fost a celor de la ACA Romania. Ca au si ei bube multe si marunte-n cap ... de acord, insa de data asta s-au abtinut sa dea cu oistea-n gard.
Restul, celor de la asociatiile nou-aparute, li se rupe de apicultor !
LI SE RUPE![]()
![]()
![]()
Dragos2006 scrie:alt stupar scrie: care a incercat macar cat-de-cat sa reprezinte interesele apicultorului la recentele negocieri MADR a fost a celor de la ACA Romania.
au reprezentat asa bine interesele apicultorilor incat dupa doua ore au plecat de la negocieri ... negocieri care au inceput la ora 9 dimineata si s-au terminat la 7 seara.
geangu scrie: unde s o fi auzit vocea asta nu stiu sa o fi auzit o si altcineva.
despre care negocieri vorbesti? eu am fost ca simplu observator de doua ori si reprezentantii ACA fug cu coada intre picioare cat de repede pot, ultima data au stat o ora si nu au scos niciun cuvant.
.
filip scrie:Partea proasta e ca dispare art 17 din vechea lege.Iar acum nu stiu cum sa o dea la intors.Amesteca NOUA LEGE A APICULTURII cu PNA 2014-2016.Partea proasta e ca apicultorii pierd din ambele
kiloz scrie:Art 17 din legea apiculturii 89/98 a fost abrogat cu articolul 298 privind abrogarea actelor normative cu Legea nr 571/2003 privind codul fiscal din decembrie 2003 , Deci pe tema asta nu mai avem ce discuta.De atuncea apartine codului fical,stabilirea sau nu a inpozitarii apiculturi.
Dila Daniel scrie:filip scrie:Partea proasta e ca dispare art 17 din vechea lege.Iar acum nu stiu cum sa o dea la intors.Amesteca NOUA LEGE A APICULTURII cu PNA 2014-2016.Partea proasta e ca apicultorii pierd din ambele
uite un raspunskiloz scrie:Art 17 din legea apiculturii 89/98 a fost abrogat cu articolul 298 privind abrogarea actelor normative cu Legea nr 571/2003 privind codul fiscal din decembrie 2003 , Deci pe tema asta nu mai avem ce discuta.De atuncea apartine codului fical,stabilirea sau nu a inpozitarii apiculturi.
Dila Daniel scrie:nu asa...
proiectul de lege era "programat" inaintea PNA.Nu uita ca se intrase oarecum intr-o criza de timp si acolo...
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori