George B scrie:Coana UE ne-a zambit, ne-a facut cu ochiul, si-a ridicat fusta si ne-a invitat.... iar acum ne acuza de viol si trebuie sa platim pensie alimentara.
Acum, vorbind serios,
Din punct de vedere economic, asta e genocid, pentru apicultorii liberi, care nu intind mana.
Nu am nimic impotriva accesarii de fonduri si nici a subventiilor doar ca acestea sunt gandite astfel incat sa ne faca SCLAVI. In mijlocul "economiei de piata" construim un micro-climat artificial in care profitul net real este ZERO (cheltuielile exploatatiei + taxe catre stat > venituri reale obtinute prin munca) iar sclavii, cobaii, alegatorii, romanii, NOI vom trai din subventii , nu din MUNCA noastra cinstita
Ce relevanta mai are acum un plan de afaceri viabil in 2011?
Ce marja de cheltuieli neprevazute sa iau in calcul cand vreau sa investesc in ceva pe termen lung?
Daca, in 2011, am investit 20.000 EURO in 200 de stupi + minimul de logistica necesar (fara terenuri, constructii sau mijloace de transport) iar, dupa un an jumate statul imi ia TOT si imi da in schimb o lesa sub forma de subventii, ce ar trebui sa fac ?
P.S. Desi e foarte tentant pentru mine sa acuz USL-ul, nu de la ei ni se trage.
P.S.1 Cetatea Neamtului (si altele) au fost distruse de mai multe ori, si nu de catre turci, ci de catre ROMANI care candidau la tron, ca simbol al supunerii in fata Sultanului.
Va rog sa-mi scuzati frustrarea.
Frate, bine de tot ai zis aici!!
Planul e sa ne puna lesa...sa vedem insa daca vor reusi...parerea mea e ca nu?
Putem gasi solutii la orice marlanie de natura a ne scoate banul muncit de noi cu risc maxim ca asa e domeniul asta ...din buzunar!!
Legea e pt cine se supune...care poate se supune, care nu..mai sare si peste ea LEGAL binenteles!