proapis13 scrie:Guvernul României face modificări privind Codul fiscal
http://curierulnational.ro/Actualitate/ ... ul+fiscal+
Am gasit ceva interesant la pct 8 si inca ceva la pct 10;poate va intereseaza
8. Se abrogă prevederile referitoare la stabilirea normelor de venit corespunzătoare veniturilor din activităţi agricole pentru perioada impozabilă din anul fiscal 2013 cuprinsă între 1 februarie 2013 şi până la sfârşitul anului fiscal.
salve
Gheară Tăinuită scrie:
la capitolul noutate am spus că nu există niciun amendament privind excluderea apiculturii de pe lista domeniilor/activităţilor impozitate...
nici adoptat şi nici respins....
aşa cum a fost până acum...
aşa cum ar fi fost corect...
dincolo de a vă reproşa ceva pentru demersul pe care şi dvs l-aţi făcut, avem de-a face cu un principiu, acela că apicultura trebuie scutită de impozitare, pe când, chiar adoptată acestă normă de venit, răul este făcut...
guvernele ce vor veni vor mări sau vor micşora norma, după buget coane fănică, sau după interesul electoral (că de...şi apicultorii sunt membri de partid, nu-i aşa?), dar apicultura tot impozitată va fi...
în momentul de faţă avem o ordonanţă de urgenţă şi norme metodologice de aplicare ale acesteia, adoptate de guvern, şi care produc efecte, pe de-o parte....
şi nişte amendamente la proiectul de lege de aprobare a ordonanţei.......la care, deja ştim cu toţii, aţi contribuit şi dvs.....şi care încă nu a trecut de camera deputaţilor,....pe de altă parte...
vor trece sau nu vor trece?, aceasta-i întrebarea....
dacă vor trece, este doar un pas înainte spre obiectivul final pe care l-am subliniat mai sus...
iar eu îmi voi scoate pălăria asta mare şi verde în faţa dumneavoastră .....
şi poate .....voi propune confraţilor să vă ridice o statuie... de ceară![]()
dacă nu vor trece, înseamnă că cineva a tras de timp pentru ca guvernul să-şi vadă liniştit de treabă...
şi atunci toată chestia cu amendamentele a fost doar butaforie,după cum îmi dădeam şi eu cu părerea
ori dacă vreţi mai plastic... după cum spunea confratele pab, ...un fâss...
filip scrie:Cand spuneam eu ca trebuie sa cerem CERTIFICATE VERZI iar acestea sa fie valorificate fara a plati impozit in bani apicultorul.Multi ati spus ca e o tampenie,uite ca nu e...........
http://www.gandul.info/stiri/varga-prop ... 2-11641631
Re: Proiect ordonanta impozitare.
Mesajde filip » 25 Ian 2013, 07:31
Domnilor,cand am scris ca apicultura trebuie sa beneficieze de TIMBRU DE MEDIU,ati sarit in sus.Nu trebuie sa acceptam,apicultura e scutita de impozit,bla,bla.Astazi vedem ca nu prea e scutita de impozit.Art 17 din legea din 98 nu exista de mult,etc.Chestiunea ca impozitul a picat ca un traznet nu-i adevarat,se cam stia.Poate nu se stia forma exacta in care apare .
filip
Gheară Tăinuită scrie:nu vă faceţi probleme....
îl chemăm pe nenea reformistul....
aduce vreo doişpe-treişpe politicieni,câţi o fi nevoie, că d-ăştia avem şi pentru export...
o punem d-un protest...
d-o presiune, d-un lobby...
şi vedem ce iese..
tre' să iasă ceva...
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori