reformistul scrie:
Lasa dom'le ca nu e rau nici cum a iesit. Era mai bine la 98 lei/familia de albine - norma de venit?![]()
Colegul adyta baga stire eronata de la postul Irealitatea. Una e taxa, alta e impozit!!!
Noi trebuie sa fim atenti anul viitor la Directiile Agricole din judetele noastre. Acolo sa o punem de un miting daca vor incerca sa ne bage mana in buzunar!![]()
Nu stiam de ce ma busea sughitul domnu' Gheara TainuitaSa auzim numai de bine, ca de rau ne-am cam saturat,
Gheară Tăinuită scrie:reformistul scrie:
Lasa dom'le ca nu e rau nici cum a iesit. Era mai bine la 98 lei/familia de albine - norma de venit?![]()
Colegul adyta baga stire eronata de la postul Irealitatea. Una e taxa, alta e impozit!!!
Noi trebuie sa fim atenti anul viitor la Directiile Agricole din judetele noastre. Acolo sa o punem de un miting daca vor incerca sa ne bage mana in buzunar!![]()
Nu stiam de ce ma busea sughitul domnu' Gheara TainuitaSa auzim numai de bine, ca de rau ne-am cam saturat,
domnule reformistul,
cred că nu aţi sesizat ironia..
vă rog să mă scuzaţi dacă am fost prea subtil...![]()
ce spuneţi dumneavoastră este ca în bancul ăla cu rabinul şi evreul care locuia într-o cameră mică
normal că, după ce bagă şi animalele în casă, atunci când le dă afară i se pare că are loc suficient...
nu e vorba de 98 lei sau 40 de lei pe familie ca normă de venit...
după cum vă spuneam şi altădată, răul este deja făcut...e vorba de compromisul impozitării apiculturii
de ideea în sine...
nu săriţi în sus, nu dumneavoastră sunteţi vinovat...
ba chiar aţi făcut mai mult decât mulţi de pe acest forum.....
în mod sigur mai mult decât mine.
faţă de afirmaţia dumneavoastră, colegul adyta nu bagă nicio ştire eronată...
colegul adyta postează un link către o declaraţie a unui politician, care confirmă cele postate de proapis 13 mai devreme...
sunt lucruri care, pe mine cel puţin, mă îngrijorează...
fiindcă, în situaţia în care se va adeveri că
Se abrogă prevederile referitoare la stabilirea normelor de venit corespunzătoare veniturilor din activităţi agricole pentru perioada impozabilă din anul fiscal 2013 cuprinsă între 1 februarie 2013 şi până la sfârşitul anului fiscal.
în contextul declaraţiei ministrului Voinea, responsabil, ......printre altele, cu bugetul
Scenariul de bază nu cuprinde în acest moment o creştere de taxe care afectează salariul de bază. Dar în scenariul de bază există un gol între venituri şi cheltuieli care trebuie umplut. Trebuie luate măsuri, dar preferăm măsuri de natura eliminării excepţiilor care sunt în codul fiscal. Sunt mulţi care sunt exceptaţi"
s-ar putea să semene cu o încearcare de schimbare a regulilor în timpul jocului..![]()
abrogându-se prevederile impozitării după norma de venit, procedura de impozitare ar putea deveni cea în sistem real, fiindcă din declaraţia lui voinea nu poate fi vorba despre exceptarea de la impozitare .....
după cum s-a procedat cu oug 8/2013, mă aştept să fim puşi în faţa faptului împlinit...
tot ca la oug 8 /2013 se vor face valuri pe forum ...
se va înjura...
se va ameninţa, pe ici pe colo...
după care, uniţi într-un singur gând...
dar fiecare pentru el...
se va încerca să se identifice "soluţii" pentru a nu se plăti impozit...
din cel puţin două motive:
pentru că nu avem vocaţie pentru altceva...
pentru că este o reacţie firească a unor oameni care nu au încredere nici în guvernanţi şi nici în cei care ar trebui să le reprezinte interesele
aurelianpopescu scrie:revin cu calcul norma venit stupi;am declarat 99 stupi la fisc'; 99-75=24X40=960lei norma;16%-impozit=154lei; cass=48lei;total=202 lei fisc valcea
adytza scrie:@reformistul si @Gheara Tainuita nu va mai certati ca este asa cum am spus eu. Uite si sursa oficiala acum(deschideti doc. anexat): http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... fiscal.htm
Deci incepand cu 01 ian 2014 nu se fac modificari care sa ne afecteze, iar privitor la cuantumul normelor de venit trebuie sa stam aproape de directiile judetene agricole sa nu le urce la cer.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori