Intrati fratilor inapoi pe articol si faceti-i comentarii sa va tina minte. Derbedeul isi permite cam multe de cand Antena 3 il tot cheama sa-si dea cu parerea.
Porcaiti-l ca merita. Eu am facut-o dejea.
so-ri-pan scrie:2- In cazul in care acest fapt se va intampla, este nevoie sa actionam in CONTENCIOS ADMINISTRATIV.
so-ri-pan scrie: In ce ne priveste avem ATUURI pe care sa ne bazam, chiar daca se pare ca-i "cam tarziu".
lucky5strike scrie:Uite cine e Sorin Minea - http://www.business24.ro/sorin-minea/ .
Celor care suspina usurati ca au plafonul sub 100, sa gandeasca o data ca treaba e temporara... si sa se gandesca inca odata cam ce mai poti face cu sub 100 familii in ziua de azi.
In fine, e clar, se da tarcoale impozitarii... pe productia primara. In loc sa starpeasca mafia lemnului, alcoolului, tutunului, zaharului, sa termine cu returnarile tva-ului, si atatea cate mai sunt, au gasit consolare si sprijin pe taranime.
Jalnic; la primul scrutin, am sa-mi aduc aminte chestia asta.
so-ri-pan scrie:Acum sa revenim la subiectul nostru.
1) Prevederile sunt exprese PENTRU PEROANE FIZICE (INDIVIZI).
2) Se impoziteaza numai ce trece peste suta. Adica cine are 103 stupi plateste pentru cei 3 care sunt peste.
La pamant cine are doua ha si 50 ari, plateste pentru 50 ari.
3) La animale e o problema, ai numarul de neplata insa nu e clar ce se intampla cu viteii sau mieii care in mod natural se nasc, depasesc numarul, dar nu sunt in expluatatie economica. Se plateste ori ba!?
4) Persoanele fizice autorizate (PFA,i.i., Familiarele, srl) de REGISTRUL COMERTULUI, se supun acelorasi reguli ca si in anii trecuti.
In principiu daca in 2012, 2011, am dat declaratia 200 pe zero, asa facem si in 2013.
Acestea sunt ultimele informatii de la avocat aduse. Nu sunt interpretarile mele.
Mai multe va spun maine dupa discutiile de la minister.
Numai de bine!
vali_cot scrieP.S.1 Cetatea Neamtului (si altele) au fost distruse de mai multe ori, si nu de catre turci, ci de catre ROMANI care candidau la tron, ca simbol al supunerii in fata Sultanului.
Va rog sa-mi scuzati frustrarea.
stupul scrie:so-ri-pan scrie: In ce ne priveste avem ATUURI pe care sa ne bazam, chiar daca se pare ca-i "cam tarziu".
Nu este tarziu.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori