Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: intalnire la sediul Agrostar cu min. Agriculturii

Mesajde XXL » 06 Feb 2013, 14:11

lista ramane deschisa:

1.sori-pan(+10 ploiesteni)
2.ioan puiu
3.octav 79(+2 colegi)
4. nicus
5.eugen
6.XXL (+un coleg)
7.valter
8.bubu' trantoru
9.ralu(+1 coleg)
10.mircea 77
11....?
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde so-ri-pan » 07 Feb 2013, 02:41

Adi Hodis scrie:
so-ri-pan scrie:
Adita , ai dreptate in tot ce zici. Fara gluma!!!
Te rog dragul meu prieten sa fi comvins ca am si eu limitele mele, De atat am fost capabil. Nu-mi cereti sa fiu vre-un filosof, sau mare erudit in materie. Sunteti voi atat cat sunteti, la fel ca si mine, cu anumite limite. Va astept langa mine cu orice material il considerati. Prezentati-l luni pe 11 feb. asa cum IL GANDITI VOI. Eu intotdeauna am apelat la voi si mereu am fost tratat cu IGNOR. SCOPUL INTALNIRII asta este. SA COMPLETATI VOI "IGNORANTA" MEA.
Cutuma sindicala este ca atunci cand faci protestul SA FIE SCURT SI LA OBIECT! Asta a fost rolul meu. Acum, la discutii, veniti voi cu materiale si idei in completarea sau modificarea PROTESTULUI. In ce ma priveste AS FI MANDRU ca TU sa vi si, facandu-te inteles pe acest material, SA REALIZEZI SPRIJINUL DECISIV AL UNUI EVENTUAL SUCCES al actiunii. Nu o faci pentru MINE, nici pentru TINE, o faci pentru TOTI stuparii.
Daca este necesar, ESTE INDISCUTABIL. Daca merita efortul !!!... merita discutat in alte imprejurari. Poate dupa succesul sau insucce sul acestei actiuni. ACUM insa SA FIM CONECTATI pe acest subiect.

Domnule Panait, apreciez invitatia.
Din exprimarea postarii mele anterioare, se intelege ca nu voi participa la intilnire insa fac demersuri pe cale virtuala.
Referitor la cutuma sindicala, respectiv expunerea scurta si la subiect. Altfel spus, fara toate argumentele care etaleaza pe deplin expunerea ?.
Pai atunci, e mai simplu sa nici nu deschidem gura. Impozitarea aceasta este capacul care se pune peste oala cu celelalte impovarari de ... contributii la buget. Cum sa nu le amintim si de acelea ? ... ca doar le suportam vrem-nu-vrem de peste 20 de ani.
Cred ( si sper ) ca sint printre putinii forumisti care, cand am fost la greu si am apelat la autoritatile competente pentru rezolvarea solicitarilor, mi-au intors spatele. M-am descurcat cum am putut.

Ca as face-o pentru TOTI STUPARII ... dar de ce ei sa nu faca nimic ?.
Uitati-va la traficul si nr-l vizionarilor subiectelor de cand cu impozitarea asta ... si la nr-l interventiilor celor care au scris pe aici.
Se vede clar ca e o pasivitate uriasa. Inseamna ca le convine si nu-i afecteaza. :evil:

Eu ma implic virtual, deocamdata.

Sunt doua aspecte de care vreau sa fi comvins:
1- Veniti voi cu argumente de detaliu, asa cum am cerut in postarea de sus.
2-Daca nu va implicati, macar asa ca tine(virtual), dupa actiunea de luni vom vorbii despre sindicat la timpul trecut.

Egoismul, malahismul si rautata zace in oameni. In Apicultori...nu mai vorbesc! Tu te vaiti ca nu-s pe forum!!! :) Eu ce ar trebui sa fac?
Pe zi ce trece incerc sa le dau dreptate celor care ignora postarile de aici!! Cu toate ca n`as vrea, pentru cativa dintre voi care chiar meritati atentie!
Restul... gloata de kakao! Vin aici, se uita,si...asteapta "ce-o fata vaca". Bine ca sunt cativa "grajdari" care se ocupa. Ei vin cand se taie vitelul!! :mrgreen:
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 07 Feb 2013, 02:43

[quote="XXL"]lista ramane deschisa:

2.ioan puiu
3.octav 79(+2 colegi)
4. nicus
5.eugen
6.XXL (+un coleg)
7.valter
8.bubu' trantoru
9.ralu(+1 coleg)
10.mircea 77
11....?[/quote

"Bulicov" ;) Tu nu mai zici nimic? Te-ai scarbit si tu!? :lol:
so-ri-pan

Mesajde octav79 » 07 Feb 2013, 11:02

Macar numarul de semnatari al petitiei sa fie si la miting si poate ar fi ceva. Altfel.... mai vedem.
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde XXL » 07 Feb 2013, 15:50

so-ri-pan scrie:
XXL scrie:lista ramane deschisa:

2.ioan puiu
3.octav 79(+2 colegi)
4. nicus
5.eugen
6.XXL (+un coleg)
7.valter
8.bubu' trantoru
9.ralu(+1 coleg)
10.mircea 77
11....?[/quote

"Bulicov" ;) Tu nu mai zici nimic? Te-ai scarbit si tu!? :lol:

nea Sorin,de ce sa fie apicultorul pe forum diferit de cel de toate zilele?
am avut parte si aici de mincinosi si laudarosi din belsug,
...alti nu pot sa scape de sindromul ,,incuierii in pavilion,,
adica nu ies la rampa decat daca ii zdruncini bine
poate nu o sa fim prea multi la sedinta dar macar o sa fim prezenti
cei mai ,,interesantii,, :lol: :lol:

si pe mine ma mira tacerea si lipsa de implicare a
unora care au tocit tastele prea mult pe aici
...poate au devenit brusc emotivi, si iesitul in public nu le prieste :D
mergem inainte
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde so-ri-pan » 07 Feb 2013, 21:28

Baieti!!!!.... De voi depinde ziua de maine. Sa va fie clar!!!!!!!

Daca VOI TINERII nu ACTIONATI IN INTERESUL VOSTRU, De lA NOI, "BABACIUNILE" NU VA MAI ASTEPTATI LA MARE LUCRU!!!
iN CE MA PRIVESTE... este cantecul de lebada!!!!!!!!

Serile trecute erau pe "stuparitul" 186 logati si 98 vizitatoti, la o ora..."h"!
Pe subiectul impozitare erau 33logati+ 9 vizitatori, iar la "manele" 68+ 23 vizitatori!

Concluziile sunt lesne de tras. Sictirul lor trebuie raspuns cu sictirul nostru!!

Este strigator la cer!! Dar nu-i nimic. Vine vremea cand se vor da cu tampla de coltul mesei!
so-ri-pan

Mesajde eugen. » 07 Feb 2013, 22:06

La miting la Ploiesti am reusit sa mai " mobilizez" 3 colegi . Sper ca la Bucuresti sa nu vin singur !
eugen.

Mesajde so-ri-pan » 08 Feb 2013, 15:00

ghitacusman scrie:astazi incercai sa complectez un microbuz cu 8 locuri .Belea mare ,mai rau ca durerea de masele.invitai si dintr o asociatie ........,noi nu stim de asa ceva ...,sa intrebam ...Concluzie ? Na i cu cine trai ,na i cu cine muri . :(

Gita Tata, e de rasu-plansu!!! :lol: :cry:
Te mai miri de ce suntem o tara de "incalecati".Care cum face procente, acum 67%,...'pune seaua'!!
Lasa-i frate sa stea acasa. Cati om fi om fi,... Asta este!!!
so-ri-pan

Mesajde proapi » 08 Feb 2013, 15:28

Cred ca, in primul rand, cei care se simt presedinti de asociatie, de cooperativa, de federatie apicola trebuie sa fie prezenti la aceasta intalnire, cu exceptia motivarii in lipsa.
Se pare ca exista cateva sute de astfel de entitati, prin urmare si cateva sute de sefi si curios ei nu au nimic de spus!!!
proapi

Mesajde Dragos2006 » 08 Feb 2013, 21:17

proapi scrie:Cred ca, in primul rand, cei care se simt presedinti de asociatie,

Bosul de la voi va fi prezent ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde kiloz » 09 Feb 2013, 06:01

"- datul cu parerera in Interesul apiculturii-"
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde patrascu » 09 Feb 2013, 17:56

E rusine mare ca din peste 4000 de membri de pe forum lista de participare sa aiba 11 pozitii. Nu stiam de aceasta intalnire dar am aflat aseara si o sa fiu prezent cu toate ca probabuil nu o sa fiu afectat niciodata de acest impozit. De cand sunt membru al forumului dar si innainte am citit si am incercat sa bag la cap dar mi-au atras cel mai mult atentia oameni care ii vedeam exemple in apicultura si oameni care pareau ca au pricipii sanatoase dar m-am inselat. Umflarea muschilor o faceti domnilor din anonimat din fata unui monitor iar cand aveti sansa sa fiti aparte fata de o romanie in genunchi ramaneti asa aplecati. Ce reprezinta o singura zi pe scara vietii? Vad pe toate topicurile deschise fata de impozit doar lacrimi si suspine dar cand vine vorba de fapte CANCI.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Dila Daniel » 09 Feb 2013, 18:46

patrascu scrie:E rusine mare ca din peste 4000 de membri de pe forum lista de participare sa aiba 11 pozitii. Nu stiam de aceasta intalnire dar am aflat aseara si o sa fiu prezent cu toate ca probabuil nu o sa fiu afectat niciodata de acest impozit...

Vino tu ,si punem pariu ca o sa fim mai multi?
...cine pierde da cafeaua!te bagi?(stiu eu acolo pe coltz un expresor de face cafea buna si ieftina...) :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde patrascu » 09 Feb 2013, 20:18

patrascu scrie:si o sa fiu prezent .
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 09 Feb 2013, 20:19

Dila Daniel scrie:[...cine pierde da cafeaua!te bagi?

Poţi să pregăteşti de pe-acum banii de cafea :lol:
Pătraşcu m-a asigurat că la el vorba-i chitanţă.

.................
Am participat ieri seară la întîlnirea "berarilor" şi doar doi din echipa de bază au probleme cu serviciul şi nu pot veni luni.
Îi salut pe absenţii de ieri şi le reamintesc că poimîine ... e vremea să ne lustruim blazonul.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea77 » 09 Feb 2013, 21:24

Nea Puiu voi sti luni la prima ora care este "miscarea" la servici. Cred ca mi-am exprimat parerea destul de bine aseara la Pui de Urs.
Mircea77

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA