lista ramane deschisa:
1.sori-pan(+10 ploiesteni)
2.ioan puiu
3.octav 79(+2 colegi)
4. nicus
5.eugen
6.XXL (+un coleg)
7.valter
8.bubu' trantoru
9.ralu(+1 coleg)
10.mircea 77
11....?
Adi Hodis scrie:so-ri-pan scrie:
Adita , ai dreptate in tot ce zici. Fara gluma!!!
Te rog dragul meu prieten sa fi comvins ca am si eu limitele mele, De atat am fost capabil. Nu-mi cereti sa fiu vre-un filosof, sau mare erudit in materie. Sunteti voi atat cat sunteti, la fel ca si mine, cu anumite limite. Va astept langa mine cu orice material il considerati. Prezentati-l luni pe 11 feb. asa cum IL GANDITI VOI. Eu intotdeauna am apelat la voi si mereu am fost tratat cu IGNOR. SCOPUL INTALNIRII asta este. SA COMPLETATI VOI "IGNORANTA" MEA.
Cutuma sindicala este ca atunci cand faci protestul SA FIE SCURT SI LA OBIECT! Asta a fost rolul meu. Acum, la discutii, veniti voi cu materiale si idei in completarea sau modificarea PROTESTULUI. In ce ma priveste AS FI MANDRU ca TU sa vi si, facandu-te inteles pe acest material, SA REALIZEZI SPRIJINUL DECISIV AL UNUI EVENTUAL SUCCES al actiunii. Nu o faci pentru MINE, nici pentru TINE, o faci pentru TOTI stuparii.
Daca este necesar, ESTE INDISCUTABIL. Daca merita efortul !!!... merita discutat in alte imprejurari. Poate dupa succesul sau insucce sul acestei actiuni. ACUM insa SA FIM CONECTATI pe acest subiect.
Domnule Panait, apreciez invitatia.
Din exprimarea postarii mele anterioare, se intelege ca nu voi participa la intilnire insa fac demersuri pe cale virtuala.
Referitor la cutuma sindicala, respectiv expunerea scurta si la subiect. Altfel spus, fara toate argumentele care etaleaza pe deplin expunerea ?.
Pai atunci, e mai simplu sa nici nu deschidem gura. Impozitarea aceasta este capacul care se pune peste oala cu celelalte impovarari de ... contributii la buget. Cum sa nu le amintim si de acelea ? ... ca doar le suportam vrem-nu-vrem de peste 20 de ani.
Cred ( si sper ) ca sint printre putinii forumisti care, cand am fost la greu si am apelat la autoritatile competente pentru rezolvarea solicitarilor, mi-au intors spatele. M-am descurcat cum am putut.
Ca as face-o pentru TOTI STUPARII ... dar de ce ei sa nu faca nimic ?.
Uitati-va la traficul si nr-l vizionarilor subiectelor de cand cu impozitarea asta ... si la nr-l interventiilor celor care au scris pe aici.
Se vede clar ca e o pasivitate uriasa. Inseamna ca le convine si nu-i afecteaza.![]()
Eu ma implic virtual, deocamdata.
so-ri-pan scrie:XXL scrie:lista ramane deschisa:
1.sori-pan(+10 ploiesteni)
2.ioan puiu
3.octav 79(+2 colegi)
4. nicus
5.eugen
6.XXL (+un coleg)
7.valter
8.bubu' trantoru
9.ralu(+1 coleg)
10.mircea 77
11....?[/quote
"Bulicov"Tu nu mai zici nimic? Te-ai scarbit si tu!?
ghitacusman scrie:astazi incercai sa complectez un microbuz cu 8 locuri .Belea mare ,mai rau ca durerea de masele.invitai si dintr o asociatie ........,noi nu stim de asa ceva ...,sa intrebam ...Concluzie ? Na i cu cine trai ,na i cu cine muri .
proapi scrie:Cred ca, in primul rand, cei care se simt presedinti de asociatie,
patrascu scrie:E rusine mare ca din peste 4000 de membri de pe forum lista de participare sa aiba 11 pozitii. Nu stiam de aceasta intalnire dar am aflat aseara si o sa fiu prezent cu toate ca probabuil nu o sa fiu afectat niciodata de acest impozit...
patrascu scrie:si o sa fiu prezent .
Dila Daniel scrie:[...cine pierde da cafeaua!te bagi?
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori