http://apdrp.ro/uploads/docs/Anunturi%20licitatie/Reprogramare_M112.pdf
se pare ca s-a amanat putin
iosca scrie:Salut Jiji ! De socotit, am socotit după vreo 10 formule, fiecare după ultimele zvonuri. Motivul pt care m-am bucurat când am citit Ghidul, este că ultima ştire referitoare la 112, pe care am primit-o toată grupa în timpul cursurilor pe masura 111, în cadrul facultăţi de agronomie din Craiova de la profesorul cursului, suna cam aşa: S-a introdus ca şi condiţie obligatorie pţ 112 să nu fii angajat . Informaţia venea de la profesorul coordonator de curs (un om capabil, informat şi f influent în tot ce înseamnă fonduri europene ) pt care am un respect deosebit care are şi o firmă de consultanţă şi întocmeşte proiecte ( nu ştiu dacă şi pt 112 pt că vizează în general proiecte mari). Bine că n-am mai postat-o pe forum că iar primeam bobârnace acum
alin m scrie: S-a introdus ca şi condiţie obligatorie pţ 112 să nu fii angajat .
alin m scrie:iosca scrie:Salut Jiji ! De socotit, am socotit după vreo 10 formule, fiecare după ultimele zvonuri. Motivul pt care m-am bucurat când am citit Ghidul, este că ultima ştire referitoare la 112, pe care am primit-o toată grupa în timpul cursurilor pe masura 111, în cadrul facultăţi de agronomie din Craiova de la profesorul cursului, suna cam aşa: S-a introdus ca şi condiţie obligatorie pţ 112 să nu fii angajat . Informaţia venea de la profesorul coordonator de curs (un om capabil, informat şi f influent în tot ce înseamnă fonduri europene ) pt care am un respect deosebit care are şi o firmă de consultanţă şi întocmeşte proiecte ( nu ştiu dacă şi pt 112 pt că vizează în general proiecte mari). Bine că n-am mai postat-o pe forum că iar primeam bobârnace acum
daca ne si arati unde scrie cu neangajarea.... e bine. daca nu te trec la zvonaci, ca n-ar fi prima data cind arunci cu chifteaua sa vazi care e flamind
alin m scrie:...aia tb investiti si probati cu facturi pina la ultimu leu.
alin m scrie:"Motivul pt care m-am bucurat când am citit Ghidul, este că ultima ştire referitoare la 112, pe care am primit-o toată grupa în timpul cursurilor pe masura 111, în cadrul facultăţi de agronomie din Craiova de la profesorul cursului, suna cam aşa: S-a introdus ca şi condiţie obligatorie pţ 112 să nu fii angajat "
Te-ai bucurat. EU NU.
Ce scrie in afirmatia aia care suna cam asa e ca si cum ar fi direct existent. In ceea ce a aparut negru pe alb nu scrie asa ceva. Eu astept si partea finala . Poate ar fi bine sa reformulezi
Ca nu se intimpla tot ce se aude e perfect adevarat intotdeauna. Si cind base a zis "Sa traiti bine", toti am auzit si na fost asa
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori