pngflorin scrie:FACTURA 1 mai 2016- 31 august 2016...............?????????????????????//
adica nu ai factura din august ti se respinge dosarul, tare, adica un ordin de ministru sau HG, care apare in sept-oct 2016 cuprinde termene de eligibilitate retroactive ???
![]()
lucky5strike scrie:La cat tura vura s-a facut pe minimis anul asta, si de cate ori si-a frecat stuparul mintea pe situatia data... eu as fi multumit in final ca se da, fara alte comentarii.
Avantajati sunt cei care au experienta lui 2014, precum si aia care stiu sa se informeze. Pentru cine a avut, adica, stupi anul asta, si nu i-a tinut de amorul artei, consumul de biostimulatori, acel 15/stup se acopera fara probleme, indiferent de grila. Concret, eu am zahar luat pe fiecare luna a anului asta, cu o cantitate mai mare in ianuarie, cand am gasit pret super bun. Dar tot sunt acoperit. Statul nu-mi deconteaza mie chiar tot, si nici nu este indicat.
Ca principiu, concentrati-va pe solutii, nu pe criticat, ca asta e simplu si nu-ti trebuie multa carte.
danielmihai scrie:Care a fost data pana cand trebuiau depuse actele sau inca nu a fost depașită?
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori