de viorel55 » 02 Ian 2013, 13:45
So-ri-pan a scris:
Viorele,
Constat cu surprindere ca apucaturile tale de militian i-ti sunt valabile oriunde te-ai afla!!
Insisti cu obstinatie sa dezinformezi. Comisia are 11 MEMBRII. PROBABIL NU SI IN AGENDA PROFESORULUI a carui "umbra" umila esti! Hai ca eu nu contez pentru VOI, DAR SA-L UITATI PE POPESCU, care-i de 10 ori mai "stupar" decat voi doi, E INADMISIBIL. Mai ales ca a fost propus in unanimitate, nu AUTOPROPUS cum e APOSTOLESCU, "CAP DE LISTA"!!!!
SI ACUM, CU CARTILE PE FATA, SA O SPUNEM: Se clatina "asociatia" si ramaneti "vax albina"!!!
NU CREDEAM ca in atat de scurt timp, datorita avaritiei voastre, SA PIERDETI INCREDEREA MEMBRILOR.
ORICUM, I-TI GARANTEZ TIE SI ORICUI ARE INDOIELI, CA LEGEA ASTA FARA ACORDUL SINDICATULUI NU-I POSIBILA. Nici o asociatie nu-i reprezentativa a fi PARTENER SOCIAL in relatiile cu ministerul. Singurul, e sindicatul!! Ceea ce faceti acum, comform adunarii de la CONSTANTA de acum 3 saptamani, ESTE IN ADEVAR O SOLUTIE sa mai puteti rezista si sa fiti RECUNOSCUTI REPREZENTATIVI.
Ir rest, NUMAI DE BINE TUTUROR !!
so-ri-pan"
Imi pare rau ca v-am suparat d-le "lider" de sindicat.Am intentionat doar sa fac cunoscut, apicultorilor de pe forum,componenta COMITETULUI DE LUCRU pe care l-am primit prin e-mail de la MADR,odata cu alti cca 80 de apicultori din toata tara,pentru ca am inteles ca unii se pronuntau ca nu au cu cine discuta....
Rog pe Dragos 2006 sa confirme daca el a primit alta lista si daca eu sunt de vina ca in acest comitet nu apari si dumneata.
In ce priveste pe d-l ing. POPESCU ION,va amintesc,ati fost in sala doar,ca dansul a refuzat,afirmand ca lasa locul celor mai tineri,delegandu-l in final pe d-l PATRASCU MARIAN.
Cu privire la " clatinarea asociatiei"(formulare inexacta),nu stiu la ce va referiti,nu am fost la Constanta si nimeni nu mi-a spus ca acolo s-a hotarat demolarea unor asociatii.....
In rest,imi permit sa va urez un an nou cu bucurii si realizari deosebite, sa fiti mai calm si mai intelept ca sa puteti avea succes in activitatea sindicala.