Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI

Discutii despre folosirea tratamentelor naturiste in combaterea diferitelor boli , la oameni si albine
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

reteta tatoiu cu apilarnil[ pt>>>vecina]

Mesajde gica.mosu » 12 Feb 2012, 22:06

la 750gr miere de salcam +200gr polen proaspat [uscat-macinat] +75ml tinct de propolis+50gr apilarni1/1proaspat inmiere,adaugati 100 suc de telina .se amesteca bine ,compozitia se pastreaza la rece[in frigider.indicati-vezi[polen,propolis,apilarnil]inclusiv[vecina daca este tanara].restrictii-baieti sub 14 ani,diabet zaharat.se i-au1-3linguri/zi i mese.am avut rezultate f .bune in apiterapie.consultati si medicul de familie. tel 0740582771.multa sanatate!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Re: reteta tatoiu cu apilarnil[ pt>>>vecina]

Mesajde gica.mosu » 12 Feb 2012, 23:00

[quote="gica.mosu"]la 750gr miere de salcam +200gr polen proaspat [uscat-macinat] +75ml tinct de propolis20/100+50gr apilarni1/1proaspat in miere,adaugati 100 suc de telina .se amesteca bine ,compozitia se pastreaza la rece[in frigider.indicati-vezi[polen,propolis,apilarnil]inclusiv[vecina daca este tanara].restrictii-baieti sub 14 ani,diabet zaharat.se i-au1-3linguri/zi i /mese.am avut rezultate f .bune in apiterapie.consultati si medicul de familie. tel 0740582771.multa sanatate la toata lumea!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde claudia_0218 » 06 Iul 2012, 23:08

de ce restrictii pentru baietii sub 14 ani?
"Te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele". Lucian Blaga
claudia_0218

Mesajde paul » 13 Iul 2012, 17:29

claudia_0218 scrie:de ce restrictii pentru baietii sub 14 ani?

Ca sa le stea mintea la invatat ... Sa nu-i tulbure hormonii ... "de crestere"...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde augustin » 18 Iul 2012, 09:20

Paul, poti sa ma "injuri" cat vrei :) , da sa stii ca ai mei m-au tratat cu produse pe baza de retete de-astea inca de prunc. Pe langa faptul ca intaresc sistemul imunitar, sunt niste suplimente nutritive excelente, cresc si capacitatea de concentrare, memoria, imbunatatesc activitatea sistemului nervos :? . Cat despre hormoni, nu stiu altii cum sunt, dar din cate stiu eu, cu polen si apilarnil activitatea hormonala de orice natura se echilibreaza, nu o ia razna. Poti manca linistit produsele la orice varsta, daca ai un cap pe umeri nu vei avea probleme cu hormonii :P
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde balasbebe » 18 Iul 2012, 10:20

Noi i-am dat fetei inca de la 5 zile miere si polen. Nu stiam ca sun 18 luni nu este voie sa se consume. Acum sunt alte reguli. Zaharul rafinat a aparut destul de tarziu. Sute de ani, de baza au fost produsele stupului, in special miere sau pastura. Polenul se recolteaza doar decativa zeci de ani. Am citit cum se recolta polenul de porumb sau de prun cu cearsaful.
balasbebe

Mesajde gica.mosu » 05 Aug 2012, 16:19

Ai dreptate Paul....APILARNILUL contine pe linga altele si substante de tip hormonalsi este folsit cu succes pt
stimularea,dezv aparatului si activitatii genitala masc si fem,deci se rec prudenta la baietii sub 14 ani si ar fi
bine ca cei ce folosesc prod apicole ( miere, polen)la copii sa consulte si med de famile...CU BINEEE-Mosuuuu :!: :!:
gica.mosu

Mesajde Dragos2006 » 05 Aug 2012, 21:02

... cand folosesti apilarnil acea reteta poate fi orice numai reteta Monica Tatoiu nu mai e .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde gica.mosu » 06 Aug 2012, 09:33

Dragos....indiferent de cum s-o numi reteta-Tatoiu-Nadia s-au Gica-mosu s-au daca pui in ia L.matca s-au apilarnil
eu cred ca este mai important rez obtinut si faptul ca cei care au folosit acest produs au avut rezultate fff bune
in tratarea mai multor afectiuni( nu numai pt vecina)... Eu sint f multumit cind vine omul la piata caruia i-a folosit la ceva
si mai vrea un borcan mic s-au mare....Pt cei care nu stiu apilarnilul contine aprox 80% din subst gasite in laptisorul de
matca deci care il au,
folositi-l cu incredere in dozele indicate de medici s-au prospecte...Cu bineee Gica-mosuuu :!: :!:
P.S pentru cei care folosesc reteta pt alte afectiuni nu mai puneti suc de telina!!!!
gica.mosu

Înapoi la TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI