Vreau sa vin sa revad oameni dragi.
Insa abia saptamana viitoare voi stii exact daca voi avea weekendul liber...fac tot posibilul sa vin.
Daca nu reusesc, platesc meniul oricum...ca sa nu incurc cumva.
Florin Dobre scrie:.
Florin Dobre scrie:Vreau sa vin sa revad oameni dragi.
Insa abia saptamana viitoare voi stii exact daca voi avea weekendul liber...fac tot posibilul sa vin.
mellis scrie:Aici e vede că ești realizat, nu ai învățat nimic asta primavara-n Banat " decât mâncare aruncata, mai bine mate stricate"..
Te salut
CATALIN scrie:La câte pomeni am făcut la viață mea una în plus n+ar mai conta...așa că stai liniștit că nu trebuie să plătești nimic..oricum ar fi mai bine mate stricate cum zice colegul
Ps. Te-aș ruga să nu mai iei în râs organizarea...asta ca să nu te pun in loje cu Mihai Bals
wineto77 scrie:Salutare , licoarea i-am dat-o dl.-lui Dragos ....nu uitati, are 30 de ani si 2 medalii de aur ,deci mare cumpatare![]()
Dupa degustare as dori o parere daca se poate.
Distractire maxima va doresc tuturor participantilor!
Cristian IONITA scrie:Din pacate subsemnatu nu poate sa participe tot w/e .... asa ca o sa fac un tur de forta dus-intors sambata cu pricina.
sa ne vedem sanatosi
wineto77 scrie:Nu credeti ca licoarea are medalie ,sau...
Florin Dobre scrie:Voi fi prezent!
Poate puneti si o lista cu confirmarile...
ves.lucian.zabrani scrie:wineto77 scrie:Nu credeti ca licoarea are medalie ,sau...
Nu cred pana nu vad !!! Licoarea !!!
![]()
![]()
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori