Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marea întâlnire a apicultorilor în Oltenia..ediția a-8-a

Mesajde activ » 05 Oct 2016, 11:06

Cristian IONITA scrie:
cristi_vidican scrie:
Cristian IONITA scrie:om trai si om vedea domnu' Vidican .... dar ca sa facem lucrurile mai interesante .... ce parere ai de un pariu? .... daca ajung dai tu 100 lei .... daca nu .... dau eu ... 200.

Vrei să mă lași falit?
Eu propun altceva, mai greu pentru mine: dacă faci o poză cu nea Vasile (nea Vasile să aibă pușca în mână), eu votez cu PSD la alegeri.
Ce zici nea Vasile?

despre "garderoba" lui nea Vasile nu am cum sa te ajut ... iar daca e vorba despre votat PSD ... mai bine te las sa castigi tu ramasagu'

PS: daca nu vrei sa te risti cu falitu' ... cel mai simplu este sa nu te mai implici in discutii care nu te privesc

Din câte îl cunosc eu pe Cristi ... CRISTIIIIII ... UNDE EȘTI BRE CRISTI ? ... cu siguranță preferă să câştigi tu, Vidicane, pariul ... decât să ştie că votezi cu PSD-ul.
Dar ce o să mă fac cu nea Vasile ... că parcă-l văz cum aleargă la ÎNTÂLNIRE să se tragă în poză cu Ioniță ... numai de dragu să votezi tu cu PSD-ul. :)
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde activ » 05 Oct 2016, 11:25

Donbazil scrie:Salut!

Cristi, tu poate nu stii, dar la intalnirile anterioare s-a consumat carne de vanat.....Multi dintre colegii apicultori - olteni, sunt vanatori ( chiar si Catalin)....
:(

Din câte ştiu eu Cătă e vânător doar de delea între două picioare (păsărici... parcă le zice). ;)

Nea Vasile ... hai că acu dau fuga să-mi plătesc taxa la AJVPS ... ca să-l primim pe Cristi Ioniță cum se cuvine ... cu un proțap de iepure de pe lângă mai încolo de casă. :)
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde Cristian IONITA » 05 Oct 2016, 11:54

of .... mhai oltenii .... ce va mai turuie gura .... sa vedem si "faptili"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 05 Oct 2016, 22:10

Salut!

Activule, scuza-ma c-am uitat cine a adus iepuroiul.....Ai perfecta dreptate.... :)
Repede la viza si pregateste ceva "material" ca numa' maine-nu-i-poimaine.....Daca si Dragos mai aduce carnati si babic de mistret, e perfect..... :lol: :roll: :lol:
Donbazil

Mesajde CATALIN » 06 Oct 2016, 06:47

Nea Vasile...nici cârnați nici babicul n_au cum sa lipsească...si nici vânatul meu...de data asta o să-ți prezint trofeul despicat
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde CATALIN » 06 Oct 2016, 07:55

Saptamana viitoare cu ajutorul lui Dan Pustiu voi face si un live cu mai multe detalii despre întâlnire..până atunci sper sa pun la punct toate detaliile organizări...în principiu vreau ca toată lumea să știe că această întâlnire e fără interes..nu se percep nici un fel de taxe nu câștigă nimeni nimic nu e o afacere..tind să cred că împreună cu Dila am reușit să scoatem cele mai mici preturi si pentru cazare si pentru mâncare...n-aș vrea să se interpreteze nimic greșit..după cum știți întâlnirea începe cu prezentarea fiecăruia după care continuă cu subiecte fff importante ce pe net se găsesc mai rar..finalul ne așteaptă cu grătare muzica si multa distracție...Am rugămintea că toți cei care doresc să participe să-mi confirme aici sau în privat ori la telefon...asta pentru a-mi ușura cumva din munca...meniuri cazare să am timp să le stabilesc pe toate...va mulțumesc
CATALIN

Mesajde CATALIN » 11 Oct 2016, 23:25

Dragi colegi am stabilit si ultimele detali privind intalnirea de la Craiova...locatia va fi aceeasi ca si anul trecut..restaurant Safta Rezidence..
avem disponibile 8 camere iar taxarea se va face per..persoana pretul fiind de 45lei\persoana
Anul acesta decizia noastra a organizatorilor a fost ca meniul sa fie impus..asa vom fi cu totii egali pe toata durata intalnirii..
dupa cum stiti cei ce a-ti participat si in anii trecuti intalnirea pe seara se transforma intrun chef pe cinste...anul acesta am stabilit si o formatie...bineinteles protapul nu va lipsi in partea a doua a intalniri
invitatia e pentru toata lumea si in prima parte si in partea a doua aceasta din urma fiind organizata de noi toti
DATA OFICIALA A INTALNIRII E 12-11-2016...ORA 10-00
Meniul din acest an va costa 55lei
Acesta va contine:

-1cafea

-1sticla suc

-1sticla apa plata

-un bufet suedez(mezeluri alea-alea)

-1ciorba burta sau perisoare
---smantana
---ardei
---hrean
---paine

-1friptura porc-pui
-garnitura(cartofi)
-salata de varza

avem sala la dispozitie nelimitat....in partea a doua a intalniri si bucataria ne sta la dispozitie putem comanda orice se gaseste in meniul localului
rugamintea mea pentru ca toatelucrurile sa mearga struna sa-mi confirmati pana pe data de 07-11-2016 participarea dumneavoastra cat si posibilele locuri de cazare prin msg sau la nrde tel 0774 402 123CATALIN

Va precizez faptul ca 7 din 8 camere deja au fost rezervate..vom stabili acolo daca mai gasim vrun loc pentru 1-2-3 persoane...si mai avem si varianta unei pensiuni la mai putin de 1km de restaurant
CATALIN

Mesajde MIHAI BALS » 20 Oct 2016, 23:13

VIN si io,dar... vine si baciu?
(ca...n-as dori scandal!)

lu baciu asta de la 7 minuni,i-am spus(intr-adevar)anul trecut,ca daca vrea sa mai vina la intalnirea de la Craiova,sa vina FARA cioace,probleme de asociatii,FARA INTERESELE LUI(cu asociatia lui),pur si simplu sa vina DEGAJAT!
pai ce baciule?
tu vii,(la Craiova)sa te simti bine,sau sa faci afaceri?
dar nu e nicio problema,TIMPUL le va rezolva pe toate!

ba,da luai foc!
baciule,te sunai inainte,dar nu raspunsasi!
(nu ca ti-as fi spus altceva decat adevarul)

daca e,vino tu si nu mai vin eu.
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 20 Oct 2016, 23:43

CATALIN scrie:Dragi colegi am stabilit si ultimele detali privind intalnirea de la Craiova...locatia va fi aceeasi ca si anul trecut..restaurant Safta Rezidence..
avem disponibile 8 camere iar taxarea se va face per..persoana pretul fiind de 45lei\persoana
Anul acesta decizia noastra a organizatorilor a fost ca meniul sa fie impus..asa vom fi cu totii egali pe toata durata intalnirii..
dupa cum stiti cei ce a-ti participat si in anii trecuti intalnirea pe seara se transforma intrun chef pe cinste...anul acesta am stabilit si o formatie...bineinteles protapul nu va lipsi in partea a doua a intalniri
invitatia e pentru toata lumea si in prima parte si in partea a doua aceasta din urma fiind organizata de noi toti
DATA OFICIALA A INTALNIRII E 12-11-2016...ORA 10-00
Meniul din acest an va costa 55lei
Acesta va contine:

-1cafea

-1sticla suc
ceva VIU,aveti?

-1sticla apa plata

-un bufet suedez(mezeluri alea-alea)

-1ciorba burta sau perisoare
---smantana
---ardei
---hrean
---paine

-1friptura porc-pui
-garnitura(cartofi)
-salata de varza

avem sala la dispozitie nelimitat....in partea a doua a intalniri si bucataria ne sta la dispozitie putem comanda orice se gaseste in meniul localului
rugamintea mea pentru ca toatelucrurile sa mearga struna sa-mi confirmati pana pe data de 07-11-2016 participarea dumneavoastra cat si posibilele locuri de cazare prin msg sau la nrde tel 0774 402 123CATALIN

Va precizez faptul ca 7 din 8 camere deja au fost rezervate..vom stabili acolo daca mai gasim vrun loc pentru 1-2-3 persoane...si mai avem si varianta unei pensiuni la mai putin de 1km de restaurant
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 20 Oct 2016, 23:48

vad ca se taie!
eu va zic PA!
STATI PITULATI!

si cum ziceam,NU(eu) sunt masina!
pai dupa ce ca ne vedem odata pe an,in loc sa folosim putinul timp sa ne simtim bine,vine un MASINA D ASTA,cu interesele lui,si monopolizeaza(nu stiu cu acordul cui) toata discutia,ca i s-a sculat(?) lui, sa le arate ortacilor ce tare e el.(in cleata)
nu sunt suficient de...coerent,ne(probabil) mai auzim!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 21 Oct 2016, 00:11

mor!

eu,(DACA vin),VIN sa imprastii buna dispozitie,liniste,distractie,degajare de probleme,ca....de probleme sunem satui.

NU vin la intalnirea lui baciu cu ASOCIATIA lui!
.
ba pardon,poate vin si la 7 minuni,daca sunt invitat.
mi-au trebuit zeci de ani sa ajung la intelepciune.
ma simt fericit(mai luai si ceva!),altii nu cunosc sentimentul!
(din povestea asta)
MIHAI BALS

Mesajde peterneamt » 21 Oct 2016, 09:46

Doar parem sfinti......prezent !
:D
peterneamt

Mesajde MIHAI BALS » 21 Oct 2016, 23:18

peterneamt scrie:Doar parem sfinti......prezent !
:D

jojohan,
(nemtoteiule),
te trazvisi?
DA!
de ce?
la ce ora?
hai...pa!
sa nu ma mai intrerupi!
prostii astia sunt destepti dimineata!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 21 Oct 2016, 23:41

BETIVANU ASTA(NU BASE),CARE N-A FACUT NIMIC LA VIATA LUI(A MOSTENIT) ,tine discursuri!(scursuri,ca e sezonu!)
sa nu credeti ca nu-mi faK procese de constiinta!
problema e ca nu am cu cine sa faK!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 21 Oct 2016, 23:48

sterpilor!
si simt exact cu cine vb!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 22 Oct 2016, 00:28

sabotaj!
handicapa.ii astia(care au distrus spiritul romanesc),fac(K) numai .ovesisme!
cum apare un PIC,hai sa-i dam in gura(ca dac ea saraca e ne...),poate ne da 1 medalie li.l!
2 ne!
doua!
trei cu mer.e.!
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII