de mircea.costache » 02 Noi 2013, 23:52
Buna Seara.
Va rog sa-mi permiteti sa spun si eu parte din gindurile mele de la ,,MAREA intilnire a apicultorilor in OLTENIA''.
A fost minunat.De ce spun asta ?.In functie de ce am cautat fiecare si am si gasit putem spune cum a fost.Da. Am fost invitat la o minunune si nu am refuzat-o motiv pentru care am si gasit-o.Asta multumita a doi oameni care m-au ajutat sa vad acest lucru.Permiteti-mi cu voia dumneavoastra nu sa-i laud si sa-i amintesc sa stie ca fac minuni.Ordinea nu conteaza rezultatul a fost acelas .Este vorba de Dila Daniel si Ioan Guist.Unul dintre ei se si mira ce a facut iar celalalt stie despre ce vorbesc. Sa las gindurile tot cu voia dumneavoastra sa spuna impresii:-este timpul ca titlul de mai sus sa devina national pentru fiecare regiune in parte cam asa zic eu:MAREA SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI ......Moldoveni Ardeleni ,Banateni,etc.,dar data ne apartine noua daca avem intelepciune necesara.Acum pentru noi OLTENI care iubim albinele si vrem sa le sarbatorim sa intelegem ca DD a fost scinteia ,Catalin a fost alta scinteie,dar pentru focul cel mare avem nevoie de multi mai multi.Asa cum apa pleaca de la un izvor un mic firicel si ajunge precum Dunarea un fluviu care se revarsa in marea cea Mare tot asa si noi sa facem din sarbatoarea Albinei cu titlul de mai sus un firicel ce va sa fie fluviu si apoi sa se reverse in sarbatoarea cea mare.Pentru asta avem nevoie de toti OLTENI dar in special cei locali din Craiova .ATENTIE!.Avem cel mai minunat primar o adevarata REGINA cum ne place noua sa spunem ca avem in stupine .Cei cu adevarate conexiuni in politic veniti cu scinteia de aici pentru ca doamna Olguta Vasilescu sa reprezinte pentru noi REGINA apicultorilor si sa faca ce face regina in stup o mare familie si deci o MARE SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI.Daca va reusi va fi intreadavar o mare doamna primar dar cel mai important pentru apicultori va fi REGINA noastra si noi cu toata familia si neamurile noastre sa avem grija sa ramina in stup cit mai mult adic ala PUTERE.
Gindurile mele sunt multe si frumoase dar mar bucura mult ca cele scrise sa si fie intelese de cine trebuie si intreadevar cum,, Nimic nu este fara DUMNEZEU'' ,,Nimic nu este intimplator'' sigur avem o mare sarbatoare la olteni si aceasta se numeste MAREA SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!