Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: astazi albine la emisiunea ferma

Mesajde filip » 26 Ian 2013, 19:35

Genutu,am scos si eu 35 kg de miere de salcam pe fam.Dar a fost in urma cu multi ani,anul asta 3 kg per stup medie,unii au avut altii deloc.Daca nu era teiul eram in plop.Ori in apicultura nu seamana an cu an asa cum ai spus chiar tu.SUBVENTIA TREBUIE PE FAM ALBINE apoi putem rambursa si 80% din ea.Peste tot in agricultura se practica,numai noi am iventat siropuri care lupta cu varooua,Socluri antivarooua ,etc.Numai de dragul ca banii sa nu ajunga la apicultor.Odata intrati in cont banii,fiecare apicultor e liber sa-i cheltuie cum considera.
filip

Mesajde alt stupar » 26 Ian 2013, 19:47

Hei domn` Profesor... incet-incet se mareste ghiozdanelul ala :lol:
Vorbind insa serios, o prestatie excelenta in cadrul emisiunii de astazi. Informatie precisa si concisa, puncte-cheie bine atinse, fluenta in exprimare, cadrul filmarii de vis. Bravos !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde paul » 26 Ian 2013, 20:23

genutzu scrie:au facut o filmare cu un tel mai performant al baiatului meu ca eu nu-mi perit asa scule ca el si o sa postez.

Va rog domnule director postati inregistrarea de pe telefon !
N-am stiut de emisiune ... :evil:
Pentru cei care nu stiu ,inceputul meu in apicultura poarta amprenta ... Genutzu ! :) Primii 3 roi i-am cumparat de la Domnia Sa !!! Si ... a avut "mana buna"!!! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde livas » 26 Ian 2013, 20:27

alt stupar scrie:Informatie precisa si concisa, puncte-cheie bine atinse, fluenta in exprimare, cadrul filmarii de vis. Bravos !

Nene Genutzu te salut, da sa shtii ca tu eshti cel mai in masura sa ne aratzi shi noua care nu am vazut, acel reportaj, potzi cere tu un DVD( sau poate ai.... ;) shmecere) ;) ca pana il vedem in reluare, sau pus de ADMIN, trece multa apa pe garla, asha ca te rog implicate inca odata!!!! ;)
multzumim!!!!!!!!!!....
livas

Mesajde genutzu » 26 Ian 2013, 20:56

cineva zice ca va fi reluare miercuri la ora 10!
un dvd voi primi dar nu stiu cand
am filmat emisiunea cu un samsung galaxy S III dar e greu vad cu descarcatul pe calculator.
O sa fac eu ceva si o sa mai vedem!
genutzu

Mesajde genutzu » 29 Ian 2013, 00:05

iunicu scrie:Reluare miercuri la ora 10 pe tvr2.

adevarat!
Miercuri la ora 10 este in reluare, evident tot pe TVR 2 !
genutzu

Mesajde teinegru64 » 30 Ian 2013, 11:42

Dati pe tvr2.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde victor s » 30 Ian 2013, 12:01

Felicitari Genutzu...mi-a placut la maxim cum ai expus situatia apiculturii din ziua de azi . Apicultorii chiar au nevoie de asemenea sansa pentru a-si expune in mod real si concret problemele cu care se confrunta.
Doua intrebari as avea si eu sa-ti spun si nu o lua ca pe o lipsa de respect sau credibilitate ci doar ca pe ceva ce nu reusesc sa inteleg...fratele din SUA are 15 mii de colonii de albine (nici macar nu-mi pot inchipui ce inseamna asta, daca eu cu 18 aproape am umlut curtea :lol: ) si a doua intrebare
- ceara expusa in material era doar din capaceala ?
Inca o data te felicit si numai bine i-ti doresc !
P.S. Pune ceva foto cu tine pe forum ca eu unul chiar puteam sa trec pe langa tine si sa nu te recunosc (in rarele ocazii cand trec prin Tg Neamt ) :D
victor s

Mesajde bostina constantin » 30 Ian 2013, 23:44

Am fost acasa cu 75% din salariu, dar am castigat procentul pirdut pt ca am reusit sa vad emisiunea ;)
Eu sunt incepator, receptia despre albine ca atare, insa nu pot sa nu remarc comportamentul plin de caracter al apicultorului. Am mai zis eu sunt foarte atent la doua nuante; ,,apicultorul din om'' dar mai important ,, omul din apicultor'' . Felicitari Omule!!
Numa bine !! :)
PS am niste nelamuriri referitor la ; pozitia reductorului de urdinis, in sensul ca iesirea e amplasata in partea de est si cuibul e central, si alta ce ai pus in pernutele de pe podisor, si-n cele laterale cuibului ??.
bostina constantin

Mesajde jexy » 01 Feb 2013, 17:13

un link ceva exista cu emisiunea? din pacate nu am apucat sa vad emisiunea..
jexy

Mesajde Arhivistu » 01 Feb 2013, 20:07

nici eu nu am vazut/o...ar fi super daca o putem gasii pe undeva 8-)
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde genutzu » 01 Feb 2013, 22:15

iata ca am gasit solutia de descarcare si am postat la pagina personala:
viewtopic.php?f=15&t=1839&p=111748#p111748
genutzu

Mesajde paul » 02 Feb 2013, 14:19

Felicitari DOMNULE PROFESOR !!!
O spun aici ... am trecut prima iarna cu brio cu roiii cumparati de la ... dom' profesor, datorita sfaturilor pe care mi le-a dat in materie de iernare !!! Si apropos de roi ... are albina selectionata !!! SUPER HARNICA !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Arhivistu » 02 Feb 2013, 20:24

Frumuoasa emisiunea,felicitari pentru prestatie! ;)
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE