Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

istoria umanitatii...pe scurt

Mesajde rocco76 » 28 Mar 2013, 20:46

1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange. Atunci, barbatul incepe sa caute o solutie, si descopera pestera.
2.In pestera e frig. Femeia plange. Barbatul descopera focul.
3. Copiii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bâta si pleaca la vanatoare.
4. De la atata carne, Copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri. Femeia plange. Barbatul descopera agricultura.
5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange. Barbatul gaseste solutia si incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc.
6.Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte, mancata de pe o frunza. Si plange. Barbatul descopera olaritul.
7. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copiii racesc si fac pneumonie. Femeia plange. Barbatul construieste mai intai un bordei, apoi o casa din lemn si piatra.
8.A venit iarna si e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra, si confectioneaza haine.
9. Hainele din piele precum si alea din blana put. Femeia plange... Barbatul descopera pe rand hainele din lână (care sunt aspre si zgârie - Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspina) si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare - Femeia zambeste). Mai tarziu, Barbatul, ca s-o multumeasca si mai mult, rezolva si problema mirosurilor emanate de pieile si blanurile mentionate mai sus.
10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si stârpirea potentialilor pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange. Barbatul domesticeste cainele si pisica, ca sa-i tina de urât femeii.
11.Femeia observa ca seamana prea mult cu celelalte femei. Si incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.
12. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul.. Normal, incepe sa planga. Barbatul inventeaza roata, domesticeste calul, descopera barca, doar-doar sa n-o mai auda iar plangand... Peste ani... Femeia se plictiseste, simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozitie pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata. Si in plus, ca de obicei, Barbatul nu e acasa si oricum, el tot n-ar intelege mai nimic. Femeia ar avea asaaaaa ... , un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca complimentele unor necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si... Pentru a nu stiu cata oara in istorie, Femeia incepe sa planga. Barbatul inventeaza blog-ul.
Morala 1: Cand femeile plang, omenirea evolueaza.
Morala 2: Fara femei am fi trait si acum in copac, clar?!
rocco76

Re: istoria umanitatii...pe scurt

Mesajde modigliani » 28 Mar 2013, 21:18

rocco76 scrie:Morala 1: Cand femeile plang, omenirea evolueaza.

Hai sa le luam la bataie ! Vrei ???
rocco76 scrie:Morala 2: Fara femei am fi trait si acum in copac, clar?!

Intai ne dam jos din copac ! N-am vrea sa ne dezechilibram cand le "administram" o dreapta !
modigliani

Mesajde rocco76 » 28 Mar 2013, 21:52

modigliani da am zis io ceva de bataie? siapoi e o chestie copi-paste care mi s-a parut zambareata si probabil am gresit locul unde s-o postez
rocco76

Mesajde modigliani » 28 Mar 2013, 21:58

E-n regula ...... M-am lamurit .

Pe doamne le lasam .... nebatute . Si evoluam in involutie ....... ;)
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 28 Mar 2013, 22:06

rocco76 scrie:modigliani da am zis io ceva de bataie? siapoi e o chestie copi-paste care mi s-a parut zambareata si probabil am gresit locul unde s-o postez

N-ai gresit cu nimica, rocco76 :D Inca nu te-ai bransat la frecventa lui Modigliani...Ca tensiune,noi suntem pe 220, el e pe 360 in zilele proaste, altfel 720 :lol:

Cand e pe 12000 ne oprim toti si ne uitam la el... :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 28 Mar 2013, 22:09

Gata mah ! ..... Cu asta m-ai scurtcircuitat !!!
( vezi ca sambata merg pe 27 000 V ! Altfel ma strang adidasii ! Lunea merg .... pe avarii ! )
modigliani

Mesajde augustin » 29 Mar 2013, 22:48

modigliani scrie:Gata mah ! ..... Cu asta m-ai scurtcircuitat !!!
( vezi ca sambata merg pe 27 000 V ! Altfel ma strang adidasii ! Lunea merg .... pe avarii ! )

Si-ai sa devii un fel de locomotiva... asa, cam ca Baselu. Si cand o sa ai de-a face cu "ailalanti", aia rai, nu noi care te stim si te iubim, o sa te miri de ce te-njura!
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde modigliani » 29 Mar 2013, 22:51

augustin scrie:
modigliani scrie:Gata mah ! ..... Cu asta m-ai scurtcircuitat !!!

Si-ai sa devii un fel de locomotiva... asa, cam ca Baselu. Si cand o sa ai de-a face cu "ailalanti", aia rai, nu noi care te stim si te iubim, o sa te miri de ce te-njura!

Wrong !!!!! ......O sa ma doara fix in c*r ca ma-njura ei !
Asa cum amintesti , suntem cativa de tinem unii la altii ! Crezi ca-mi aplec atentia asupra "alorlalti" ? Poate pe forum , ca va' ca-i mananca ! ;) ..... Dar atat .

Hai Dinamo !!! C-asa zicea si Vitoria Lipan cand il cauta pe barbat-sau . Nu de alta , da' au fost si niscaiva miscari publice vis-a-vis de politica de asasinare a puilor la McDonalds . Bin Laden d-aia si-a luat-o ! ..... Pe bune , sa mor io !
modigliani

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE