Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bizdrime , mah , ia de scrie acilea !

Mesajde proapis13 » 15 Mai 2013, 22:42

Pictore am vazut ca ai pe la atelier un Johnson de 5 cai,roaba ai ,scule ai,culoare verde ai; mai ai o idee mai jos si scapi de alergie :lol:

salve :D :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 15 Mai 2013, 22:52

D-AIA-MI IAU !!!!! :lol: Numa ca cu reactie !
Sper sa n-am alergie la ea !

...........................................

p.s. Unde dracu ai gasit-o , mah ? :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde proapis13 » 15 Mai 2013, 23:00

Zi-mi ceva ce nu se poate gasi pe net...in afara de ....stii tu ce ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde gigibecalul » 16 Mai 2013, 07:45

Bă!!! Să-mi bag picioarele dacă sunteţi sănătoşi! Acu nu mai scap de soacra...să îi iau şi ei una!
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde gigibecalul » 16 Mai 2013, 07:46

...ceva idee de consum?...
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde modigliani » 16 Mai 2013, 12:55

nu auzi domle ca 32 33 ?
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 16 Mai 2013, 13:27

Si motorina si benzina si si terebentina.

Si sa stii ca si cherosen si motorul ala consuma si alti combustibili si mi-a spus mie cineva si nu stiu daca e adevarat ceea ce nu-mi pot da seama ceea ce nu am de unde sa stiu si daca e bine.

Roaba mea are un esapament cam asa (_._)si cand merge cam asa (__O__) si e bine? Si n-ar trebui sa fie asa (_!_) :?:

Si oare avem voie sa punem poze cu esapamente, ca am vazut odata o poza cu un esapament si acuma vad ca n-o gasesc. Rusine!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde gigibecalul » 16 Mai 2013, 14:55

Bă! Ce-i drept și io am avut-o pe aia veche, era ea cam ruginită da merea mișto de tot! Îi cam scârțâia un rulment pe față...probabil singurul pe care îl avea. Consum...nu avea deloc...de fapt s-ar fi putut rezolva să aibe ceva consum, da' ar fi trăbuit să-i pun și motor...Mergea tare de tot și fără reacția aia de ziceți voi...că chiar la un moment dat mă oprise un polițai că am depășit limita de viteză...ce să fac, zic, că o mai scap la galop câteodata...el nu, că imi dă amendăăăăă!!!...zic: cât e, mă, amenda?...două sute de lei, zice el...zic: e scumpă, bă, dă-o dreaq, n-o iau!...pe urmă ne-am împrietenit bine de tot... ne-am dat niște șuturi în dos și ne-am strâns mâna la ușe, mai tare io că ușa de la roaba mea era mai țăpănoagă...v-am zis io ca era mișto roaba...era model rusesc...mai era nevoie câteodată să-i dau pumni în bord, cum îi dădea tata la televizoru' ăla " Venus", ăla de era pe lămpi...acu' drept e că și roaba mea avea lămpi, de fapt avea lămpașe de-alea pe gaz lampant...mai târziu am încercat io o data să-i bag GPL în lămpașe și de-acolo i s-o tras pieirea........... eeee acu' la asta nouă, care, culmea că îi chiar verde, mă bate gându' să-i pun și io reacție de-aia...nu știu cum îi zice că n-am făcut multă chimie, dar m-ați înnebunit cu reacția voastră!!!....
...ce zici, pictore, ți-aș fi bun coleg la școala aia de-nveți despre reacție....aia de-i zic ăștia ospiciu?... :lol:
(Sergiu Cipariu)

(C.V.)
gigibecalul

Mesajde Mircea_63 » 16 Mai 2013, 15:28

Am primit un PM de la cineva, ca n-am scris eu asta, dar il postez aici, da` n-am voie sa zic de la cine:

Nu e mah ospiciu ca am fost io la el. E ceva institut de moda, ca avea o camasa cum n-am mai vazut. Era una cu maneci lungi de tot da` in loc sa aibe manecile suflecate, le avea legate la spate -naiba, ca d`astea n-am mai vazut.

Si sa nu crezi ca tasta el, mah. Era cainele! El era la pescuit. Am pescuit si io acolo cu el, da` n-am prins nimica. Cameristu` -un zdrahon de 2m/2m - si la care ii zicea "sora", desi n-am priceput de ce nu-i zice frate, a zis ca ne pune si apa in balta, daca suntem cuminti. Cred ca ma duc in vacanta acolo la el. E misto, cazare si masa gratuit. Am inteles ca e suficient sa ma prezint drept Napoleon si gata, e rezolvat, dar tot e o problema... N-as putea sa stau cu Pictoru` ca cica pavilonul cu Napoleoni e mai departe, acolo e cu d`astia Modigliani, Picaso, Da Vinci... Cred ca o sa le zic ca sunt Picaso, ca s-asa nu stiu sa pictez.

Daca vrei po` sa vii si tu. Te invat io ce sa zici: uite , zici ca esti Mahomed si gata. Ai cazare si masa gratis. Pictoru` zice ca i-ar placea daca ar veni si `2006-le. Cicea la el e mai simplu. Le zice ca e stupar si s-a rezolvat. Sa nu le zici ca esti Becalu ca cica ala e cu acte in regula si nu`i mai asigura ei cazare. Cica are de la Parlament.

Te pup Pictore! ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 23 Mai 2013, 19:50

Bizdrime , .... iesi la joaca-n seara asta ? Ca va' ca ti-a expirat "arestu' " ! Te fac un bizdrim ? ;)
modigliani

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE