Bă! Ce-i drept și io am avut-o pe aia veche, era ea cam ruginită da merea mișto de tot! Îi cam scârțâia un rulment pe față...probabil singurul pe care îl avea. Consum...nu avea deloc...de fapt s-ar fi putut rezolva să aibe ceva consum, da' ar fi trăbuit să-i pun și motor...Mergea tare de tot și fără reacția aia de ziceți voi...că chiar la un moment dat mă oprise un polițai că am depășit limita de viteză...ce să fac, zic, că o mai scap la galop câteodata...el nu, că imi dă amendăăăăă!!!...zic: cât e, mă, amenda?...două sute de lei, zice el...zic: e scumpă, bă, dă-o dreaq, n-o iau!...pe urmă ne-am împrietenit bine de tot... ne-am dat niște șuturi în dos și ne-am strâns mâna la ușe, mai tare io că ușa de la roaba mea era mai țăpănoagă...v-am zis io ca era mișto roaba...era model rusesc...mai era nevoie câteodată să-i dau pumni în bord, cum îi dădea tata la televizoru' ăla " Venus", ăla de era pe lămpi...acu' drept e că și roaba mea avea lămpi, de fapt avea lămpașe de-alea pe gaz lampant...mai târziu am încercat io o data să-i bag GPL în lămpașe și de-acolo i s-o tras pieirea........... eeee acu' la asta nouă, care, culmea că îi chiar verde, mă bate gându' să-i pun și io reacție de-aia...nu știu cum îi zice că n-am făcut multă chimie, dar m-ați înnebunit cu reacția voastră!!!....
...ce zici, pictore, ți-aș fi bun coleg la școala aia de-nveți despre reacție....aia de-i zic ăștia ospiciu?...