Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde balasbebe » 02 Aug 2012, 20:21

Nu credeam sa mai retraiesc clipe de comunism. Dupa atatia ani, inca nu si-au uitat obiceiurile. Inca mai sunt cei cu palarie, cravata si costum. Daca esti doar in bluza nu esti bun.

Degeaba Pupe, ei sunt mai buni latraii.
balasbebe

Mesajde Dragos2006 » 02 Aug 2012, 22:26

Eu unul sunt fara replica , pur si simplu traim intr-o societate schizofrenica . Este incredibil ca suntem condusi si judecati de astfel de specimene. Culme esta ca Base nu mai are nici dreptul la demisie !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Donbazil » 02 Aug 2012, 22:59

Sal'tare!
Pai, nu prea mai are.....Ca el n-are ONOARE, ca sa-si dea demisia de onoare.....
baselu e ca si ceausescu, orbit de "victorii" si mintzit de pupincuristii din jurul sau.....Pur si simplu nu mai vede realitatea.....
Nu suntem dragul meu coleg o tzara de schizofrenici!....Suntem o tzara de OAMENI NORMALI, dintre care unii -ca tine, tzin cu el, din motive care-i privesc, iar altzii- ca mine, din alte motive, care ni se par mai tari ca ale voastre, - nu!...
Din pacate, multzi nu vad realitatea, nici de la noi,- unde e cam nashpa, da' nici din jur,- unde e cam la fel .....Daca nu chear mai rau ca, macar noi ni-s invatzatzi cu jugu' da ei - numa cu binele - si cand vad ca se strange latzu'...
Oricum "l-au ciuruit" exact ai lui, adica C.C.R.....
De unde se astepta sa ne mai traga o tzeapa si se vedea deja reinstalat la Cotroceni, de data asta judecatorii au vazut ca e prea groasa....Si au zis PAS!...
Au pus ei botu' la chestia cu jumatate plus unu', ( desi era clara decizia de la Venetzia si din toata Europa doar intr-o singura tzara mai exista aceasta prevedere), - da acu' si-au dat seama ca de fapt n-au reperu....Jumatate din cat? :shock: :shock: :shock: .....
Acu' parca vad ca incep pedeleii sa acuze CCR-ul dar mai inainte era arma lor secreta....
Asa ca inca o luna jumate e la Cotroceni altcineva decat baselu.....Nu conteaza cine!....
Sper ca la alegerile care oricum vor veni, sa pot alege ca presedinte un OM cu care sa ma pot mandri ca ma reprezina, sa spun cu mandrie ASTA-I PRESEDINTELE MEU! ( Ca o fi Claus Johannis sau Gyorgy Frunda ori Badea Ion de la Fundata, nu mai conteaza)....baselu sa se duca invartindu-se iar pedeleii sa dispara si pupincuristii lui sa faca ciocu-mic.... :idea:
Sal'tare!
Donbazil - Faget :idea:
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 02 Aug 2012, 23:14

Donbazil scrie:Asa ca inca o luna jumate e la Cotroceni altcineva decat baselu.....Nu conteaza cine!....

Încă o lună şi jumătate de tensiune, e cea mai proastă soluţie şi cred că îi va scîrbi pe mulţi care azi sunt entuziaşti.
Dacă se păstreză acest termen pentru pronunţare, pierderile financiare pe care le va suferi populaţia, se vor întoarce împotriva lor.

E jenant - din punct de vedere al performanţei profesionale - pentru guvernul actual să schimbe cifra alegatorilor după ce au anunţat-o în scris şi în declaraţii televizate ... şi nu este nici legal.
Dar ce dracu mai e legea în ţara noastră ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 02 Aug 2012, 23:22

D.le Ioanpuiu,ati fost la vot?
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 02 Aug 2012, 23:24

Am evitat să ajung la urne.
ioanpuiu

Mesajde Donbazil » 02 Aug 2012, 23:29

Mircea_63 scrie:Donbazil, nu sunt eu chiar fata mare, pudica la un cuvant. Mata judecai scrisa ziaristului pe baza faptului ca e evreu.
Sa zicem ca l-as cunoaste si m-ar intreba: " -De unde-i Donbazil asta? - Manastur! - Ah, clar , nu e nevoie sa-mi zici mai multe." Desigur, dialogul e imaginar, dar reflecta un mod de gandire cu fracturi de logica, un fel de ce are sula cu prefectura si un mod de gandire extremist.
Ai auzit matale de teoria aia a relativitatii...Da-o `ncolo ca e scrisa de un evreu :lol:
Cuvantul in sine n-are nimic...
In rest, sa traiesti bunicule si butoaie pline. Vezi ca tra sa fii putin jidan cand le vinzi! :D

Sal'tare!
Mircea, dau io cafeaua aia fara zahar.....dar cu miere, (ca eu am de unde)..... :lol:
Nu judecam cele scrise de individ prin prisma judaista ci prin sita deosebit de fina care separa pupincuristii de oamenii normali. Tipul imi este cunoscut si personal dar si din cele citite.....Este unul din cei care arunca cu tot felul de laturi in ROMANIA si ROMANISM in Dilema Veche si alte fitziuci asa-zis liberale - dar care sunt toate sponsorizate de fundatizia SOROS si au orientare profund antiromaneasca....
Daca nu stii, acum afli ca eu n-am lucrat o viatza la pazit curcanii, am fost si eu o rotitza.....Cat am fost.....Cand n-a mai fost nevoia am tras pe dreapta.....Dar cine ma impiedica sa citesc?....Cine ma impiedica sa vad ce-i in jurul meu?....Cine ma impiedica sa raman PATRIOT pana depun armele?.....
Eu - spre deosebire de altzii - am depus un JURAMANT!....
Si daca nu stii, incepe asa: JUR SA-MI APAR TARA, CHEAR CU PRETUL VIETII!.... :idea:
Apreciez punctele tale de vedere exprimate in mai multe postari.....Si nu cred ca asta ar fi motiv de galceava intre noi......Tu sigur ai alte repere, foarte bine, poate si tu ai dreptate.....politica asta-i cam complicata, mai ales la noi si mai ales in aceste zile....
Daca eu gandesc altfel si am alte repere, nu cred ca trebuie sa ne maniem unul pe altul...
Asta nu ne impiedica sa avem o relatzie corecta de respect reciproc, asa ca daca ai ocazia sa ma vezi pe undeva, trage-ma de maneca, sa stam de vorba cateva minute....Sper ca o sa ne intzelegem....
Daca vii in zona Faget, da-mi un semnal si ne intalnim.....Daca nu la iarna pe la conferintze la Timisoara....
Cu stima!
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)
Donbazil

Mesajde Ioan Guist » 02 Aug 2012, 23:34

ioanpuiu scrie:Încă o lună şi jumătate de tensiune, e cea mai proastă soluţie şi cred că îi va scîrbi pe mulţi care azi sunt entuziaşti.
Dacă se păstreză acest termen pentru pronunţare, pierderile financiare pe care le va suferi populaţia, se vor întoarce împotriva lor.

E jenant - din punct de vedere al performanţei profesionale - pentru guvernul actual să schimbe cifra alegatorilor după ce au anunţat-o în scris şi în declaraţii televizate ... şi nu este nici legal.
Dar ce dracu mai e legea în ţara noastră ?

Este de neasteptat decizia temporara a CCR.Dar , si recunosc nu am gandit, este si normala.
Daca tu care te ocupi cu desfasurarea referendumului vi dupa ,sa zici ca esti cu ...vaca, se cheama ca suntem in Romanica.
Problema este veche si se cunoaste.CCR nu a vrut sa treaca peste ea.Lucrurile se complica greu.Ca la mai putini locuitori se cheama mai putini consilieri.Si mai putini parlamentari si sa intelegem ca un procent insemnat de parlamentari au luat banii degeaba.NU mai zic ca legiile date au fost votate de parlamentari ilegali.Teoretic cineva ar trebuii s araspunda.Daca mie peste iarna moare un stup sunt raspunzator si -mi scot parul din cap.La ei NU.
CCR cred, impune nitica ordine in furtul voturilor de la fiecare scrutin.De aici si tensiunile de dupa vot.Va aduceti aminte nu?
Daca nu era figura cu base, cu demersurile catre schimbare si demitere, eu habar nu aveam ce este aia CCR.Furau astia in liniste pana la batranetea copiilor mei.
Om vede ce si cum.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Dila Daniel » 02 Aug 2012, 23:42

ioanpuiu scrie:Am evitat să ajung la urne.

aceasta "evitare",a generat toata aceasta tensiune de care va plangeti.
Aceeasi tensiune a mai fost creata,si atunci cand in loc sa fie numit Johannis(nu stiu daca am scris corect) ca prim-ministru,Basescu a preferat sa astepte alegerile prezidentiale si sa sfideze majoritatea,numindu-l tot pe Boc...
Vi se pare corect ca votul a 8.500.000 de cetateni activi sa fie viciat de cei ce s-au ascuns sau nu au avut posibilitatea si au decis sa nu voteze,respectiv sa nu poata vota?
De ce incercati acum sa contati ca parere,daca atunci cand vi s-a cerut parerea nu ati raspuns?
lasi?pervers?...cum oare poate fi catalogat unul care nu voteaza intentionat,pentru a castiga oricum,numai cinstit nu?
Cel ce a avut sange in instalatie,s-a dus si a spus NU.Si merita respect.
Dvs.,meritati sa fiti tras de perciuni,si apoi compatimit.
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Donbazil » 02 Aug 2012, 23:48

Sal'tare!
"Etapa a doua a loviturii de stat"....
Nu conteaza ca 90% din cei ce au mers la referendum ( aproape opt milioane si jumatate de romani) - au votat sa fie aruncat baselu afara de la Cotroceni, nuuuuu!....Doar ca nu a revenit individu' la Cotroceni e baiu!......Ca nu-i cvorum, ca -o fi alba, c-o fi neagra....Ca daca n-ajunge iar baselu sef o sa pierdem nustiu-ce......POVESTI!.....
Ce face baselu daca ajunge la Cotroceni, pentru intarirea leului?.....
Ce nu poate face Crin in acelasi domeniu?....(Ca doara stie si copchilu' mic faptul ca Isarescu-i bosul bosilor si de muschii lui depinde chestiunea.....
Aha: DACA REVINE BASELU INCEPE jIHADUL!.... -
Daca ramane Crin se continua reformele si indreptarea relelor facute de pedelei....DAR FARA CIRC!....
Asta nu vor nici in ruptu-capului sa vada unii!....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :idea:

Desteapta-te Romane! :idea: :idea: :idea:
Ultima oară modificat de Donbazil pe 02 Aug 2012, 23:50, modificat 1 dată în total.
Donbazil

Mesajde Dragos2006 » 02 Aug 2012, 23:49

Cum sa mergi la un plebiscit unde in urne sunt bagate 1,5 milioane de voturi pe neve ? mai bine il impuscau pe Base iar noua celor care nu am fost la referendum sa ni se retraga cetatenia romana !
Dragos2006

Mesajde Dila Daniel » 02 Aug 2012, 23:55

daca aceste fapte se dovedesc adevarate,sa raspunda penal cei ce le-au facut.Dar simplul fapt ca spui tu ca asa stau lucrurile,nu inseamna ca este adevarat.
Cum poate fi adevarat ca s-au mazluit si mai multe.Dar inca odata spun,daca ele se dovedesc ca si cele de la Paris sau altele de la ultimele prezidentiale,degeaba credem noi...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 00:00

Cînd am văzut entuziasmul exagerat cu care mulţi oameni au privit actuala putere şi cînd am constatat că nici un argument nu le clintea încrederea aproape oarbă în Ponta şi Antonescu, am avut o dorinţă perversă: să-i văd trăind o perioadă sub regimul USL.
Acolo unde ei vedeau mai bine, instinctul de conservare îmi spunea ... mai rău.
Sper să mă fi înşelat !

Au acum ocazia să-şi trăiască visul , şi aleşii lor să arate ce pot.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 00:05

Dila Daniel scrie:daca aceste fapte se dovedesc adevarate,sa raspunda penal cei ce le-au facut.Dar simplul fapt ca spui tu ca asa stau lucrurile,nu inseamna ca este adevarat.

Din cîţi suntem pe forumul ăsta, din toate regiunile ţării, chiar nu a simţit nimeni ceva în neregulă la votare :?:
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 00:16

In neregula a fost impunerea unuiu prag
in neregula a fost boicotarea
In neregula este mocirla listelor electorale in care s-au scaldat toate puterile ce au condus tara pana in ziua referendumului acesta.
In neregula este sa ignori majoritatea
Noroc cu CCR-ul ca le-a dat o palma si unora si altora.
Corect este sa se dea o cifra exacta a romanilor cu drept de vot la data referendumului,apoi aplicata legea(asa cum a fost data)adica in functie de prag sa fie validat sau nu.
Imoral este ca USL-ul s-a trezit si el acum ca nu sunt actuale listele.Daca nu era impus pragul,ii durea in c*r mai departe si pe ei...ca si pe ailalti.
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 00:19

Iti trebuie o minima inteligenta ca sa-ti dai seama ca este hotie cand intr-o sectie de votare la ora 20 rata de participare este de 50% iar la ora 23 rata de participare este de 100% prin aportul unor turisti aflati intamplator prin zona , martor ne sunt listele suplimentare.

Altii au furat in cel mai primitiv mod introducand teancuri de voturi in urna fara a mai si semna in liste . Dovada sunt procesele verbale de la numeroase sectii de votare unde nu s-a picat pe cheie , adica au fost mai multe voturi decat semnaturi.

Eu ca simplu cetatean de ce nu pot verifica acum lista electorala sa vad daca m-a votat altcineva ?

Un om normal la cap poate participa la asemenea hotie ?
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE