Jean Valjean scrie:Eu si multi altii.
tu SI CU MAI CINE?
voi nu vedeti ca o luati in freza MEREU!
Jean Valjean scrie:Eu si multi altii.
Mircea_63 scrie:Chiar si daca Jean Valjean ar fi singur, e dreptul lui sa aibe propria opinie, parere, voteaza cu cine vrea!
OK?? Fie si de-al dracului, eu votez Jean Valjean! MeReU
jr2 scrie:cam putini si nesimnificativi!
Cristian IONITA scrie:http://www.contributors.ro/editorial/su ... parlament/
cornelioandanciu scrie:Stai linistit, ca dupa cum merg lucrurile la noi in tara toti presedintii au fost "numiti"! Bineinteles ca nu de popor!
Dragos2006 scrie:UN blog de citit , eventual de inteles !
jr2 scrie:traim in democratie,nu in dictatura!
in ceea ce il priveste pe mru,e calare pe un cal mort!
fost membru al cc al utc,fost presedinte al uniunii asociatiilor studentilor comunisti din ro,fost director al unui institut de studii al sionismului din austria?! fost primul sef al unui guvern trantit la motiunea de cenzura,neocupand nicio functie ca urmare a unor alegeri-pe toate functiile fiind numit!
total nesemnificativ din pv al intereselor poporului roman!
PS:ptr calitate nu avem unitate de masura,ci doar niste autosupraevaluari,de genul "lauda-ma gura,ca de aia iti dau imbucatura!
Donbazil scrie:Sal'tare!''
Multe s-au scris p'aici da una s-a omis: MRU e de-al "nostrii"!....Adica nu-i "goim", deci corespunde
....
Baiu naibii e ca din nenorocire totusi vor fi alegeri in tarisoara asta si poate tzugulanii vor deschide ochii.....
Sal'tare!
Donbazil
Dragos2006 scrie:Astfel am ajuns sa alegem intre doua rele in loc sa alegem intre doua bune ....
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori