feederman , crezi ca ar trebui sa stiu ceva despre tine si nu ai spus ? De pilda.....ce ?
Chiar sunt curios de unde laicurile astea, la rotula de jos....vorba lu marean.
Sunt sigur ca exista o explicatie, cum exista in toate cele pe lumea asta.
M_63 scrie:Moldoveanul se teme de straini, ardeleanul e tolerant cu acestia.
Ardeleanul vrea sa contribuie la propria bunastare, moldoveanul vrea totul la comun.
Moldoveanul pretinde ca e cel mai grozav, ardeleanul ii spune "te-ai imbatat, du-te acasa"
Moldoveanul se aseaza la masa ardeleanului.si ii spune ca acesta e dator sa-i puna pe masa, ardeleanul ii pune... iar cand ardeleanul isi cere scuze ca trebuie sa plece la munca, moldoveanul ii reproseaza ca e nerecunoscator.
paul scrie:cristian bh scrie:...discutam despre valori,despre demnitate,despre incredere in natiunea din care faci parte,...despre valorile mostenite asa cum bine le amintesti,...cam despre asta e vorba,....
Despre ce valori vorbim Cristi ? Te rog sa mi le enumeri !!!!
Despre ce natiune vorbim Cristi ? Te rog sa mi-o spui si mie !
Dupa ce-mi raspunzi, discutam !
Bezna Zorilor scrie:
Eu zic ca pe la Calugareni am otravit fantanile, noi astia din sud, ca altfel treceau turcii muntii si veneau peste voi. Ciocu' mai mic. =))
Mircea_63 scrie:Imi pare aberanta ideea ca sunt socotiti vanzatori si cozi de topor pentru ca discuta ceva,
Mircea_63 scrie:Sa pretinzi ca v-am eliberat si din acest motiv nu aveti dreptul la opinie sau sa va decideti soarta, o vad (pretentia) asemanatoare cu: v-am eliberat, acum sunteti sclavii nostri.
Mi-e imi pare forma de a interzice cuiva niste drepturi, adica de asuprire din motive asa zis patriotice.
mircea scrie:Acum ceva ani in urma, cand forumistii isi dadeau la gioale pe teme regionale am
deschis un subiect similar din dorinta de a mai toci un pic din incrancenarea unora .
Ioan Guist scrie: de ce credeti ca ati facut .Doar ce credeti din ceea ce ati fost fortuiti sa credeti.
mircea scrie:feederman , crezi ca ar trebui sa stiu ceva despre tine si nu ai spus ? De pilda.....ce ?
Chiar sunt curios de unde laicurile astea, la rotula de jos....vorba lu marean.
Sunt sigur ca exista o explicatie, cum exista in toate cele pe lumea asta.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori